Меню продукти
Универсални вакуумни капаци, комплект от 6 частиStatus вакуумни капаци
Универсални вакуумни капаци, комплект от 6 части
Status вакуумен капак за купа
 Status вакуумен капак за чаша
 Status вакуумен капак за буркан
Универсални вакуумни капаци, комплект от 6 части

Status универсални вакуумни капаци, комплект от 6 части

Цена:
67,00 лв
В наличност
67 BGN
Код на продукта: St6
Количество:

Описание

Наистина прости и практични решения за използване у дома или на почивка 

Вакуумните капаци са подходящи за всички кухненски съдове във вашето домакинство. Пет различни размера, които могат да покрият всичко - от кутия за кафе до тенджера със супа. Всеки отделен капак пасва на съдове с различен диаметър.
Търсите ли най-лесния начин да вакуумирате останалата храна? Нашите универсални вакуумни капаци вакуумно затварят почти всички съдове във Вашето домакинство: стъклени и керамични купи и чаши, пластмасови купи и кутии, тенджери или буркани. Важното е контейнерите да имат прави ръбове, за да може да се създаде вакуум.

Как вакуумът удължава срока на годност на храната?
Кислородът служи като храна за бактерии и други микроорганизми, които причиняват разваляне на храната. Вакуумът намалява окисляването, което силно забавя развитието на мухъл, загубата на вкус и аромат. Храните остават свежи по-дълго, а срокът им на годност се удължава до четири пъти. Това означава за Вас, че ще изхвърляте по-малко хранителни продукти и ще ядете по-здравословна храна.

Вакуумното съхранение е единственият напълно естествен начин за удължаване на срока на годност на храната
Съхранението във вакуум запазва храната свежа без използване на вредни добавки, което го прави най-добрият начин за съхранение на всякакви хранителни продукти за всички потребители в домакинството. Използвайте за:
  • отворена, купена от магазина бебешка храна в стъклени буркани,
  • закуски за деца,
  • излишъци от храна за цялото семейство и
  • плодове и зеленчуци, за да ги запазите свежи.
Нашият комплект универсални вакуумни капаци е най-лесният начин да удължите срока на годност на Вашата храна
Универсални вакуумни капаци Status ще паснат на почти всяка тенджера във вашия дом. Това означава, че можете просто да вакуумирате остатъците от храната си в същия съд, в който сте го приготвили, или в съда, от който сте го яли. Използването на по-малко съдове означава по-малко миене. Използването на универсални вакуумни капаци е по-щадящо за околната среда от използването на стреч фолио за еднократна употреба.
Направете двойна порция сос или супа и ги съхранявайте под вакуум с подходящия универсален капак. Ще издържи в хладилника няколко дни, за да имате под ръка бърз обяд или вечеря.

Как работят универсалните вакуумни капаци?
Всеки универсален капак има широко уплътнение на дъното, което позволява на отделните капаци да пасват на кухненски съдове с различни размери . Изберете подходящия капак, който отговаря на размера на съда, който искате да вакуумирате. Няколко движения с включената помпа ще извлекат въздуха и съдържанието ще бъде вакуумно затворено. С нашия комплект вакуумни капаци от 6 части можете да вакуумирате повечето от вашите кухненски съдове.
Комплектът от пет различни вакуумни капака ще ви позволи да вакуумирате всичко - от чаша до тенджера с яхния.

В комплекта:
1. Най-малък универсален капак е с диаметър 6 сантиметра и е подходящ за бутилки и чаши с диаметър между 2,5 и 5 сантиметра. Това е идеалният избор за повторно затваряне на отворени бебешки храни, бутилки за сок с широко гърло и др.
2. Вакуумен капак №2 е с диаметър 8,2 сантиметра и пасва на съдове и бутилки с диаметър между 4 и 7,5 сантиметра. Използвайте го за затваряне на отворени буркани с кисели краставички, чушки, червено цвекло, консервирани плодове и чаши.
3. Универсален капак №3 е с диаметър 13,5 сантиметра и пасва на съдове с размери от 6 до 12 сантиметра в диаметър. Използвайте го за вакуумно затваряне на по-малки купи за салата, по-големи чаши и други съдове с подходящ размер.
4. Универсален вакуумен капак №4 с диаметър 21 сантиметра ще вакуумира контейнери с прави ръбове с размери от 10 до 20 сантиметра в диаметър. Предназначен е за вакуумно затваряне на големи купи и тенджери с прави ръбове.
5. Вакуумен капак №5 е най-големият, който предлагаме и е с диаметър 25,5 сантиметра; предназначен е за вакуумно затваряне на кухненски съдове с диаметър между 18,5 и 24,5 сантиметра. Това е най-добрият избор за вакуумно затваряне на тенджери, съдържащи храна за няколко дни – яхнии, гулаш, пълнени чушки и др.
6. Ръчна помпа.

Какво ми е необходимо, за да вакуумирам с помощта на вакуумни капаци?
Освен пет капака с различни размери, комплектът включва и ръчна вакуум помпа. Можете да я използвате за вакуумно опаковане на всички вакуумни принадлежности на Status. Можете също така да вакуумирате нашите универсални вакуумни капаци, като използвате нашата  електрическа вакуумна помпа или специалната настройка „Вакуумен контейнер“ на машини за вакуумно опаковане Status.

Почистване и поддръжка
Вакуумните капаци могат да се мият със стандартни препарати за миене на съдове или в съдомиялна машина. Не използвайте стъргалки, груби гъби или агресивни почистващи препарати. Когато миете капаците, внимавайте да не надраскате или повредите уплътнителните компоненти – уплътнения и клапаните за помпата.

Материали
Вакуумни капаци са изработени от ABS пластмаса, което гарантира тяхната издръжливост и практичност. Уплътненията на капаците, на помпата и клапаните са силиконови. Всички материали са безопасни за храна.

Вакуумът значително забавя окисляването, но не може да го предотврати напълно, така че винаги съхранявайте Вашите вакуумирани храни на хладно място - в хладилник.

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies