Меню продукти
Status HV100 - за вакуумиране и съхранение на хранаВакуумираща мащина Status HV100
Status HV100 - елегантен дизайн и сензорни контроли
Status HV100 - вграден канал за по-лесно рязане
Накрайник за вакуумно затваряне на контенери
Status HV100 - не заема много място в кухнята и е лесен за употреба
Status HV100 - за вакуумиране и съхранение на храна
За бързо и удобно вакуумиране на храна

Status HV100 вакуумна опаковъчна машина

Цена:
159,00 лв
Не е наличен
159 BGN
Код на продукта: Status HV100
Заяви

Описание

Вакуумиращата машина Status HV100 е идеален избор за домакинства, които ценят качествената храна и искат да я съхранят максимално дълго  

Предимства

 • Автоматична функция за вакуумно опаковане (Vacseal) с регулируемо запечатване - влажна настройка за вакуумно опаковане на мазни и мокри храни.
 • Ръчно пулс вакуумно запечатване (Pulse) за прецизно изсмукване на въздух. Помпата работи само докато натискате бутона и спира в момента, в който го освободите. Това означава, че ще можете да постигнете оптимален вакуум в торбата, без да засмуквате влага или да смачквате храната.
 • Използвайте Нежно вакуумно опаковане за съхранение на меки и влажни храни. Помпата работи бавно, така че е по-лесно да се контролира вакуума в торбата.
 • Бутонът Стоп ви позволява да отмените всеки процес. Понякога се налага да спрете процеса на вакуумиране, преди машината да изсмуче целият въздух, или да спрете процеса на залепване.
Освен новите допълнителни функции, HV100 притежава и всички типични функции за по-старите Status опаковъчни машини, които правят вакуумните машини Status едни от най-добрите на пазара.
 • Вакуумно затваряне на контейнери с функция Pulse. Накрайникът е включен в комплекта. Вакуумните контейнери са чудесни за съхранение на течности, за плодове и зеленчуци, за всякакви продукти в ежедневната употреба.
 • Тавичката за течности предотвратява попадането на течности в помпата. Ако машината засмуче влага, просто изпразнете тавичката за течности и я подсушете, след което можете да продължите с вакуумното опаковане. Ако това се случи с по-евтини вакуумни машини, то те могат да бъдат повредени, поради навлизане на течности към мотора.
 • Заключването на капака по време на процеса на вакуумно опаковане освобождава ръцете ви. Това означава, че лесно можете да регулирате торбичката ако е необходимо, както и отпада необходимостта да прилагате натиск върху капака. Каналът за острието улеснява отрязването на фолиото на точното място.
HV100 вакууматорът е проектиран като копие на професионалната машина за вакуумно опаковане Provac 360 на Status. HV100 оначе е компактен и елегантен и не заема много място, така че можете да го държите на кухненския плот за ежедневна употреба.
Ако имате проблеми с вакуумното опаковане на храна, първо проверете качеството на торбите, които използвате!
Качествените вакуумни торбички са ключови в процеса на вакуумното опаковане. Тънките вакуумни торби с неподходящ релеф създават много проблеми, както изпускане на вакуума, недобро залепване или невъзможност да се изтегли въздуха. 

Комплектът включва
HV100 вакууматор, 5 вакуумни торби 200 x 280 мм, шлаух с накрайник за контейнери, острие за рязане на фолио и ръководство за потребителя.

Обем на помпата* - Помпата може да бъде мембранна или бутална (едно- или двубутална). Вакуумният уред може да има и две помпи. Видът и броят на помпите влияят върху скоростта, с която въздухът се отстранява от торбата или контейнера. Двойната помпа премахва въздуха по-бързо от единичната, дори еднократно по-бързо. Това означава, че ще опаковате храната с вакуум по-бързо . Това е особено важно при вакуумно запечатване на по-големи партиди храна.

Техническа информация

 • Капацитет на помпата: 8 литра/минута
 • Вакуумно налягане: - 750 mbar
 • Обем на помпата* - 8 литра
 • Макс. ширина на плика: 280 мм
 • Цвят: бял
 • Тегло: 1.5 кг
 • Размери: 385 x 171 x 78 мм
 • Мощност: 130W
 • Гаранция: 2 години

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies