Меню продукти

7 невероятни ползи от райската ябълкаТози плод се появява на нашата трапеза с настъпването на първите студове. Отглежда се на много места по света: Испания, Италия, България, Армения, Грузия, Китай, Русия и др.

Райската ябълка има изключителен състав и множество полезни свойства

Прочети още: 7 невероятни ползи от райската ябълка

Как да изберем домашна студено-пресоваща сокоизстисквачкаАко се интересувате от студено-пресоващи сокоизстисквачки, то най-вероятно сте чули за ползите от приготвянето на сок с тях. Сокът  направен с тези „чудо-машини“ е в пъти по-полезен от сока изцеден с конвенционалния тип сокоизстисквачки. Причината за това е в самата технология - извличат се пълноценно всички хранителни вещества, запазват се витамините и ензимите "живи" в сока, като не се допускат окисление или загряване, сокът е по-плътен на вкус, цвят и аромати. Преди обаче да изберете студено-пресоваща сокоизстисквачка, имайте предвид, че няма универсален модел, който еднакво добре да цеди зеленолистни, твърди и меки плодове и зеленчуци, цитруси и треви. Освен това съществуват няколко вида така наречени шнекови сокоизстисквачки, всеки от които се използва за конкретно определени цели.

Прочети още: Как да изберем домашна студено-пресоваща сокоизстисквачка

Плодове и зеленчуци ... в лилаво!?


Прочети още: Плодове и зеленчуци ... в лилаво!?

8 напитки, които ще ускорят метаболизмаСигурно имате приятелка, която изобщо не се вълнува какво и колко яде и въпреки това е слаба и елегантна. Ако не сте от късметлиите, на които „нищо не им се лепи“, тази статия ще бъде интересна за Вас.

Причината някои хора да не напълняват, независимо какво и колко хапват, е така нареченият „бърз метаболизъм“ или добра обмяна на веществата. Ако при Вас нещата не стоят така, има начини да засилите своя метаболизъм и ние ще Ви дадем няколко насоки как да стане това.

Прочети още: 8 напитки, които ще ускорят метаболизма

13 храни, които в действителност се преборват с болестите

  От много години е станало практика, когато мислим за болестите, медицината идва в нашите умове като единствено решение. Но какво ще кажем за храната? Спомнете си посланието "Нека храната да бъде Ваше лекарство..." Дали наистина няма друг начин за лечение на заболявания, даден ни от природата. Всъщност, ако се вгледате по-внимателно, вие ще откриете, че почти всяка болест има свой собствен природен лек. Тук ние представяме някои естествени средства, с които можете да направите лечение или профилактика на различни заболявания.

       Както винаги се казва, по-добре безопасно, отколкото да съжаляваме. Така че трябва да се ядат здравословни храни, дори ако не срещате здравни проблеми. 


     Поредицата от 13 рецепти за това как да се лекуваме по природосъобразен начин ще откриете в секция Рецепти > Лечебни

       В следващия и ни пост планираме да представим 20 храни, които ще ви накарат да изглеждате красива отвътре и отвън.

     Бъдете здрави, красиви и жизнени с правилно хранене и спорт!
Зелено смути с Vitamix

Актуално видео

Комо мелници

KoMo немски мелници
реклама във FreshMarket.bg
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2017 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies