Меню продукти

10 невероятни ползи на джинджифилаПрочети още: 10 невероятни ползи на джинджифила

7 невероятни ползи от райската ябълкаТози плод се появява на нашата трапеза с настъпването на първите студове. Отглежда се на много места по света: Испания, Италия, България, Армения, Грузия, Китай, Русия и др.

Райската ябълка има изключителен състав и множество полезни свойства

Прочети още: 7 невероятни ползи от райската ябълка

8 напитки, които ще ускорят метаболизмаСигурно имате приятелка, която изобщо не се вълнува какво и колко яде и въпреки това е слаба и елегантна. Ако не сте от късметлиите, на които „нищо не им се лепи“, тази статия ще бъде интересна за Вас.

Причината някои хора да не напълняват, независимо какво и колко хапват, е така нареченият „бърз метаболизъм“ или добра обмяна на веществата. Ако при Вас нещата не стоят така, има начини да засилите своя метаболизъм и ние ще Ви дадем няколко насоки как да стане това.

Прочети още: 8 напитки, които ще ускорят метаболизма

Как да изберем домашна студено-пресоваща сокоизстисквачкаАко се интересувате от студено-пресоващи сокоизстисквачки, то най-вероятно сте чули за ползите от приготвянето на сок с тях. Сокът  направен с тези „чудо-машини“ е в пъти по-полезен от сока изцеден с конвенционалния тип сокоизстисквачки. Причината за това е в самата технология - извличат се пълноценно всички хранителни вещества, запазват се витамините и ензимите "живи" в сока, като не се допускат окисление или загряване, сокът е по-плътен на вкус, цвят и аромати.

Прочети още: Как да изберем домашна студено-пресоваща сокоизстисквачка

Плодове и зеленчуци ... в лилаво!?


Прочети още: Плодове и зеленчуци ... в лилаво!?

Зелено смути с Vitamix

Актуално видео

Комо мелници

KoMo немски мелници
реклама във FreshMarket.bg
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2018 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies