Меню продукти

Очистващи коктейлиОчистването на тялото е толкова важен процес, колкото и самото хранене. Най-добре тялото ни се очиства с приема на достатъчно вода и много физическа активност. Но често ние можем да подпомогнем процеса с приема на определена храна в подходяща форма. 

Прочети още: Очистващи коктейли

Sana бутилкаУдобна бутилка за активен живот

Чували ли сте за „тритан“? Това е екологичен и безопасен за човека материал, алтернатива на пластмасата. Използва се най-вече за съдове (бутилки, контейнери, кутии и др.) за съхранениe на течни и сухи продукти.. Американската компания Estman, изобретила тази специална висококачествена пластмаса, e патентовала формулите и търговското име на материала, което гарантира качеството и безопасността на изделията от него.  Практически Tritan Co-Poliester материала не се чупи, трудно се надрасква, и най-важното не съдържа пластификатори (синтетични вещества, които влияят подобно на хормоните в човешкото тяло) което го прави перфектен за бутилки, кани за високоскоростни блендери и други съдове за храни.  За съжаление, не всички производители използват този материал, тъй като е по-скъп от обикновената пластмаса.

Прочети още: Sana бутилка

Защо е полезен нара

fresh_ot_nar

Нарът е много вкусен и изключително полезен плод. Плода на нара е познат от древността в Азия и се разпространява впоследствие в Африка, Европа и САЩ именно заради уникалните си качества.  В сезона на нара няма как да не споменем за някои от ползите му.

  • оказва противовъзпалително и антиоксидантно действие (притежава 3 пъти повече антиоксиданти от зеления чай и червеното вино)
  • засилва имунитета,
  • спира развитието на атеросклерозата
  • предпазва организма от стареене

Смути — панацея, мода или революция в храненетоТемата за смутито започна да се обсъжда все по-често. От рядък деликатес се превърна в популярно блюдо и все по-често присъства в менюто ни. Но все още има хора, които не са наясно какво представлява смутито: сок, коктейл, йогурт или някакво неизвестно лакомство. Ние от FreshMarket.bg ще ви разкажем подробно какво всъщност представлява смутито.

Прочети още: Смути — панацея, мода или революция в храненето

Чудодейната сила на магнезия


В организма на един възрастен човек има около 50 mg магнезий, като по-голямата част е концентрирана в скелета, около 30 % - в мускулите, а останалата част - в черния дроб, мозъка и бъбреците. Магнезият е незаменим за организма микроелемент, тъй като подпомага обмяната на много други минерали, витамини от групата B, витамини С и Е и участва в синтеза на множество жизнено необходими вещества.

Прочети още: Чудодейната сила на магнезия

Зелено смути с Vitamix

Актуално видео

Комо мелници

KoMo немски мелници

Tribest 2016 каталог

реклама във FreshMarket.bg
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2017 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies