Меню продукти
Надя Петрова   Надя Петрова - специалист по здравословно хранене с цялостен подход към здравето на човека. Научете как един холистичен нутриционист може да Ви помогне да заживеете по нов здравословен начин, да се чувствате уверени и да постигате бързо и ефективно целите си.
"Здравето е избор. Ние можем да променим начина по който се храним, чувстваме, живеем. Ние решаваме кое е най-доброто за нас." казва Надя.
      

Казвам се Десислава Пеева и съм родена на 16.01.1982г в град Варна. Завършила съм Колеж по туризъм през 2003г, а през декември 2011г – Магистратура по Туризъм в Икономически Университет в град Варна. Интересувам се от здравословен начин на живот от повече от 12г. Аз не съм нито вегетарианец, нито веган, нито суровоядец.

Деси води много интересен блог за здравословен начин на живот - http://desilifestyle.net/
Живко Джамаров (или както шеговито го наричаме Живко Киноата) е млад българин, но и ревностен защитник на здравословното хранене. Води блог за любимата си храна киноа, както вече се досещате, и ако го посетите - http://kinoata.com - ще откриете много полезна информация за киноата, снимки, интересни факти и рецепти. Също са качени други рецепти, изпитани от самия него, полезни статии и собствени интервюта.

Увлечението на Живко по Биото е от отдавна или по-точно от студентския му период в Германия. От 2009 г. се занимава с внос итърговия на био храни и фирмата Зелена Земя ЕООД.
 
 


   Мисията на лечебен център Vita Rama е да популяризира здравословния начин на живот и холистичния подход към здравето, да разработва, развива и предлага услуги и продукти, които подкрепят и подобряват здравето на човека и са в хармония с природата.

http://www.vitarama.bg/bg/


   Био магазини ДОНИТА - Био храни, козметика, перилни и почистващи препарати, напитки и супер храни. Уникално собствено производство и храни по поръчка. Целият асортимент от продукти може да намерите в София, бул. "Гоце Делчев" № 105, на ъгъла с ул. "Кестенова гора" до офиса на Уникредит Булбанк. Онлайн магазин ДОНИТА.
тел. +359 888 52 77 88

 


В последните години хората все повече се замислят кое е вредно и кое полезно в заобикалящата ни среда. Каква храна консумират, в какви количества и с какво качество. Какви съставки се влагат в козметиката и в почистващите препарати.   Ние от  www.zonanatura.bg сме подбрали и предлагаме на нашите клиенти  хранителни  продукти, козметика и почистващи препарати със сертификати за произход от България и чужбина, които  доставяме  директно от складовете на производители, дистрибутори и вносители.  https://zonanatura.bg/

 Аз съм Антония и съм създател на Кулинарен блог – здравословно в кухнята с Тони. Моето желание е да представям здравословни рецепти от моята кухня, тъй като дълбоко вярвам, че изборът ни на храна определя нашето физическо, психическо и емоционално здраве. Следвам принципите на природата, като се възползвам от нейната сила и се стремя да живея в свят без токсини.

Повече идеи за здравословни рецепти ще откриете в моя блог https://www.kulinarenblog.bg/ 
seo plugin e-max.it
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies