Меню продукти

FreshMarket - Доставка


УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Внимание!!! При получаване на поръчки от онлайн магазин FreshMarket.bg се предлага опция ОТВАРЯНЕ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ. Моля, заявете опцията за ПРЕГЛЕД преди заплащане на наложен платеж при оформяне на поръчката. Ако установите разминаване или някакво друго несъответствие с поръчания продукт, имате право да рекламирате и върнете поръчката според реда описан в раздел XI от Условията за ползване на онлайн магазина.

Доставката на поръчаните от Вас стоки се осъществява при следните условия:
1. За поръчки над 300 лв. всеки клиент ползва безплатна доставка с куриер за територията на цялата страна, освен ако изрично не е указано друго при избора на начин на доставка при завършване на поръчката.
2. За поръчки под 300 лв. доставката е за сметка на клиента, като цената на услугата зависи от избрания начин на доставка. Клиентът може да избере всяка друга куриерска фирма, като заплати цената за доставка според тарифата на избрания куриер.

Поръчките направени през Сайта www.freshmarket.bg се обработват през работно време и изпращат както следва:
- поръчките се обработват в рамките на три работни дни след като са изпратени през Сайта,
- при липса на количества или наличност клиента се уведомява чрез email или на оставен от него телефон за евентуалното забавяне на доставката,
- поръчки за населени места, в които няма офис на куриерската фирма, се доставят по график от същата обикновено два пъти в седмицата и се обслужват от най-близкия офис на куриерската фирма.

Графикът за доставка до конкретно населено място, адресите, както и телефоните за връзка с регионалните офиси на куриерска фирма Спиди АД можете да видите на страницата  - www.speedy.bg, а за информация за офисите на ЕКОНТ - www.econt.com

Вие имате възможност да изберете доставка с куриери Speedy или Еконт, при които разходите са за сметка на онлайн магазина, а в цената на поръчката се начислява обявената такса според избрания начин на доставка. Тези куриерски фирми предлагат услуга до офис и до врата, включително и в събота. Информираме Ви, че съботните доставки имат по-висока цена от обичайната.

Запазваме си правото да не извършваме доставка и да отказваме поръчки на клиенти, за които имаме информация, че са били некоректни в минал период от време.


Срокове на доставка

След като сте направили поръчката и получите потвърждение по е-мейл от онлайн магазина, куриерът изпълнява доставката на място до Вас или техен офис. Ако не бъдете намерен на адреса и/или няма друго лице, което да приеме пратката вместо Вас, куриерът Ви оставя стикер, с който Ви уведомява, че е идвал и координати, на които да се свържете с него. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Ваша страна. Желателно е да имате записан мобилен телефон при поръчката Ви, направена през Сайта, на който куриерът да може да се свърже с Вас при нужда от уточняване на адреса или часа за доставка. Стандартният срок за доставка е от 1 до 5 работни дни. Доставчикът ще положи всички усилия да нареди и извърши доставката в най-кратките възможни срокове. Доставката от куриерската фирма се извършва в рамките на работното време, регламентирано от самата нея, освен в случаите когато е указан фиксиран час за доставка (което се заплаща допълнително според тарифата на куриера).

FreshMarket.bg предлага и експресна доставка на поръчките, която се заплаща допълнително. Условията за експресна доставка са в зависимост от населеното място и избраната куриерска фирма. 

При невъзможност да открием клиент по телефон или на място, съответната поръчка се анулира.
seo plugin e-max.it

Предложение на месеца

промоция на месеца

FreshMarket.BG в YouTube

Актуално видео

Комо мелници

KoMo немски мелници
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies