Меню продукти

FreshMarket - Доставка


УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Внимание!!! При получаване на поръчки от онлайн магазин FreshMarket.bg се предлага опция ОТВАРЯНЕ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ. Моля, заявете опцията за ПРЕГЛЕД преди заплащане на наложен платеж при оформяне на поръчката. Ако установите разминаване или някакво друго несъответствие с поръчания продукт, имате право да рекламирате и върнете поръчката според реда описан в раздел XI от Условията за ползване на онлайн магазина.

Доставката на поръчаните от Вас стоки се осъществява както следва:
1. При поръчка над 150 лв., всеки клиент ползва безплатна доставка с куриер за територията на цялата страна, освен ако изрично не е указано друго в описанието на продукта.
2. При поръчка под 150 лв., доставката е за сметка на клиента, като за поръчки на стойност под 50 лв. FreshMarket начислява 4,50 лв. за куриерските услуги, а за поръчки на стойност от 50 до 150 лв таксата е 6лв. Клиентът може да избере друга куриерска услуга, като заплати цената според актуалните тарифи на избрания куриер.

Запазваме си правото да не извършваме доставка и да отказваме поръчки на клиенти, за които имаме информация, че са били некоректни в минал период от време.

Поръчките направени през Сайта www.freshmarket.bg се обработват през работно време и изпращат както следва:
- поръчките се обработват в рамките на три работни дни след като са изпратени през Сайта,
- при липса на количества или наличност клиента се уведомява чрез email или на оставен от него телефон за евентуалното забавяне на доставката,
- поръчки за населени места, в които няма офис на куриерската фирма, се доставят по график от същата обикновено два пъти в седмицата и се обслужват от най-близкия офис на куриерската фирма.

Графикът за доставка за конкретно населено място, адресите, както и телефоните за връзка с регионалните офиси на куриерска фирма Лео Експрес ЕООД можете да видите на страницата www.leoexpres.bg, а на Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД  - www.rapido.bg, за информация за офисите на ЕКОНТ - www.econt.com

Вие имате възможност да изберете и доставка с куриери Speedy, Лео Експрес или Еконт, при които разходите са за сметка на онлайн магазина, а също и с In Time UPS и Рапидо, но за сметка на клиента. Всички тези куриерски фирми предлагат услуга до офис и до врата, включително и в събота. Информираме Ви, че Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД извършва съботни доставки само в градовете в които има офиси, но тази услуга се заплаща допълнително.

Срокове на доставка

След като сте направили поръчката и получите потвърждение по е-мейл от онлайн магазина, куриерът изпълнява доставката на място до Вас или техен офис. Ако не бъдете намерен на адреса и/или няма друго лице, което да приеме пратката вместо Вас, куриерът Ви оставя стикер, с който Ви уведомява, че е идвал и координати, на които да се свържете с него. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Ваша страна. Желателно е да имате записан мобилен телефон при поръчката Ви, направена през Сайта, на който куриерът да може да се свърже с Вас при нужда от уточняване на адреса или часа за доставка. Стандартният срок за доставка е от 1 до 5 работни дни. Доставчикът ще положи всички усилия да нареди и извърши доставката в най-кратките възможни срокове. Доставката от куриерската фирма се извършва в рамките на работното време, регламентирано от самата нея, освен в случаите когато е указан фиксиран час за доставка (което се заплаща допълнително според тарифата на куриера).

FreshMarket.bg предлага и експресна доставка на поръчките, която се заплаща допълнително. Условията за експресна доставка са в зависимост от населеното място и избраната куриерска фирма. 

При невъзможност да открием клиент по телефон или на място - съответната заявка се анулира.
seo plugin e-max.it

Зелено смути с Vitamix

Актуално видео

Комо мелници

KoMo немски мелници
реклама във FreshMarket.bg
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2019 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies