Меню продукти
Status Provac 360 професионален уред за вакуумиранеStatus Provac 360 професионален уред за вакуумиране
Status Provac 360 професионална вакуум опаковъчна машина
Контролиране на вакуума при влажни продукти, Status Provac 360
Мощна вакуумираща машина
Status Provac 360 професионален уред за вакуумиране
За професионално вакуумиране

Status Provac 360 професионална вакуум опаковачна машина

Цена:
1065,00 лв
В наличност
1065.00000 BGN
Код на продукта: Spro
Количество:

Описание

Provac 360 - Супер силен и супер бърз!

Търсите ли начин да представите продукта си възможно най-професионално, като в същото време гарантирате, че опаковката ще бъде подходяща за транспорт и съхранение? Имате ли нужда от вакууматор, който е достатъчно мощен за професионална употреба, но също така е удобен и за домашна употреба и подходящ за опаковане на по-големи количества храна?

Ако сте производител на сирене, кашкавал, месо, колбаси или риба, ще откриете, че вашето решение е вакуумна опаковъчна машина Provac 360 на Status.

Проектиран точно така, за да отговаря на нуждите на по-взискателните потребители, които ежедневно опаковат и съхраняват по-големи количества храни и не правят компромис с качеството им.

Защо да съхранявате във вакуум?

Съхранението на хранителни продукти във вакуум предпазва от окисляване. Това означава, че няма кислород, който би позволил на бактериите да се развият. Храната остава по-дълго свежа, не губи влага (тегло), не се разваля и не плесенясва. Това е особено важно, когато държите по-големи количества хранителни запаси в хладилни складове и когато печалбите Ви зависят от това колко добре изглежда продукта Ви на витрината.

Съхранението на качеството е също толкова важно, когато опаковате крайните си продукти. Търсенето на пазара е непредсказуемо и лесно може да се случи продажбите да се забавят. Вакуумно запечатаните продукти ще останат свежи и лесно ще изчакат една или повече седмици за следващия купувач.

Машината за вакуумно опаковане Provac е подходяща за опаковане на всякакви храни. Без значение дали правите деликатни продукти или сушени месни продукти, професионалната машина за вакуумно опаковане Provac 360 осигурява специални функции за вакуумиране на храни с различна чувствителност. Използвайте автоматичния режим на вакуумно опаковане, за да опаковате компактни храни като твърди сирена, колбаси, прошуто, ядки и т.н. Еднократно натискане на бутон и храната ще бъде запечатва във вакуумната торба.

Ръчната импулсно-вакуумна функция е подходяща за мокри, влажни и меки храни като гъби, прясно месо, риба, плодове и зеленчуци. Вакуумният апарат ще изсмуква въздуха, докато натискате бутона и ще спре, когато го пуснете. По този начин имате точен контрол върху процеса и може да предотвратите прекаленото изцеждане на меките храни. Provac 360 има сензор и предпазител за течности, който предотвратява попадането на течности в зоната на помпата. Контролната лампа Liquid Trap ще Ви предупреждава за всякакви течности, попадащи в машината.

По-проста вакуумна опаковка

Специална дръжка Ви позволява да заключите вакуумната опаковъчна машина и така да държите ръцете си свободни по време на процеса на опаковане. Нашата система Smart Open / Lock за автоматично отваряне и затваряне на капака е в процес на заявка за патент.

Вакуумно опаковане на контейнери

Машината за вакуумно опаковане на храни Status Provac предлага и възможност за използване на допълнителни аксесоари за съхранение във вакуум на Status. Специално приспособление Ви позволява да пакетирате хранителни продукти и течности във вакуумни контейнери, вакуумни кани или професионални вакуумни контейнери и тави, затворени с вакуумни капаци Status gastronorm. Когато машината достигне подходящото отрицателно налягане в контейнера, тя автоматично спира процеса на вакуумиране.

Бързо мариноване във вакуум

За бързо мариноване на храната използвайте 20-минутна програма за автоматично мариноване Provac Marinator. Вакуумът позволява на маринатата бързо да проникне през порите на храните, поради което са достатъчни само пет цикъла на индуциране и освобождаване на вакуума. Приставката за мариноване и контейнерът не са включени в този комплект и трябва да бъдат закупени отделно.

Машина за вакуумно опаковане с изключително мощна помпа

Двойната помпа с капацитет 30 л/мин осигурява по-бърза работа, което е важно, когато трябва да опаковате по-големи количества продукти един след друг. Отнема само секунди, за да достигне до -900 mbar налягане.

Интелигентна уплътнителна лента

Машината автоматично регулира процеса на запечатване въз основа на температурата на уплътняващия механизъм. Когато последователно пакетирате големи количества храна, двойната уплътнителна лента Status Smart Seal System с активен сензор за настройка на температурата позволява на машината да отделя все по-малко време за запечатване и по този начин да използва все по-малко електричество. Двойният шев гарантира, че торбите ще са плътно затворени.

Вакуумно опаковане на големи разфасовки

Status Provac има по-дълъг вакуумен канал и уплътнителна лента в сравнение с други машини - 36 см, вместо 28 см, както е при домашните модели. Можете да вакуумирате цял свински котлет или цяло пиле във вакуумни торби с размери до 35см ширина или няколко торбички наведнъж.

Хендсфри вакуум опаковка

Използвайте многократната фиксираща лента Status Stiki, за да поставите и задържите вакуумната торба във вакуумния канал по-лесно. Лентата ще държи торбичките на място и ръцете Ви ще бъдат свободни, както и ще намали неизползваната дължина в горната част на торбите.

Защо да изберем професионална машина за вакуумно опаковане Provac 360?

Provac 360 е идеалният избор за цехове за производство на храни, магазини, професионални кухни, както и за всички, които вакуумират по-големи количества храна ежедневно. Изключително здравият мотор и селекцията от функции за съхранение на различни видове храни под вакуум гарантират по-бързо и висококачествено вакуумно опаковане.

ОПИСАНИЕ

Status Provac е ново поколение механични машини за вакуумно опаковане, проектирани да бъдат още по-лесни за използване.

  • Smart Seal: активно уплътнение, което благодарение на автоматичното регулиране на температурата осигурява изключително бърз вакуумен цикъл и спестява енергия.
  • Smart Status Open / Lock: автоматично отваряне и затваряне на капака и най-лесното отключване и заключване
  • StikiTM: двустранната лепяща лента за многократна употреба осигурява икономично използване на торбата и лесно фиксиране на торбичките във вакуумната опаковъчна машина.

Дължината на вакуумния канал и уплътнителните ленти е 36 см, което позволява да се вакуумират едновременно две или повече по-малки торбички.

Не се тревожете, когато става въпрос за вакуумно опаковане на хранителни продукти с висока влажност. В случай на прекомерно наличие на течност, машината спира да работи и се включва светлинен индикатор за течности.

Комплектът включва:

1бр. Status Provac 360 професионална машина за вакуумно опаковане

1бр. фолио на ролка 280 x 3000 mm

1бр. ролка фолио 350 x 3000 mm

5бр. вакуумни торбички, 200 x 280 mm

5бр. вакуумни торбички, 120 x 550 mm

5бр. двустранни лепящи ленти Stiki

1бр. маркуч за вакуумиране на контейнери

1бр. ръчен нож за фолио

1бр. ръководство за потребителя

Технически характеристики

Работи САМО с гофрирани (релефни) пликове и ролки!
Мощност: 400W
Размери: 51 х 29 х 14 см
Цвят: неръждаема стомана
Тегло: 9 кг
Гаранция: 5 години
Поизведено в: Словения

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2023 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies