Меню продукти
ЕЛЕКТРИЧЕСКА ВАКУУМ ПОМПА STATUSSTATUS BVP130 вакуум помпа
Ел. вакуум помпа за малки и големи съдове
ЕЛЕКТРИЧЕСКА ВАКУУМ ПОМПА STATUS
ЕЛЕКТРИЧЕСКА ВАКУУМ ПОМПА STATUS с USB кабел

Status електрическа вакуум помпа

Цена:
59,00 лв
49,00 лв
В наличност
49.00000 BGN
Код на продукта: BVP130
Количество:

Описание

Вакумирай бързо, лесно и удобно само с натискане на един бутон 

Електрическата вакуумна помпа BVP130 е предназначена за ежедневна употреба. Компактна, лека и удобна за работа където и да се намирате - в къщи, на работа или на почивка, дори там, където няма електричество.

Изтеглете въздуха по-бързо от вашите контейнери, буркани, кутии, кани или бутилки с електрическа вакуумна помпа BVP130 на Status. Вашият прясно изцеден портокалов сок, вино, пресни зеленчуци и плодове, хляб, месо, сосове и други храни ще запазят хранителните си качества до 5 пъти по-дълго време във вакуум.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Поставете помпата върху клапана на капака на контейнера (капак на кана, универсален вакуум капак или върху вакуумната тапа). Натиснете бутона Вкл. / Изкл . Помпата започва вакуумно опаковане и светлинния индикатор около бутона редува цветовете си между червен и зелен цвят по време на изтегляне на въздуха. Процесът спира автоматично, когато се достигне фабрично настроеното отрицателно налягане. Извадете помпата от клапана. Сега Вашата храна се съхранява безопасно във вакуум.

За да отворите контейнера, каната или бутилката, натиснете клапана отстрани, за да чуете въздушния поток. Можете да вакуумирате храни толкова пъти, колкото ви е необходимо.

ЗАРЕЖДАНЕ

Електрическата вакуумна помпа трябва да се зареди преди първа употреба. Поставете по-малкия USB конектор (micro USB) в порта на върха на помпата и по-големия USB конектор (USB 2.0) в електрически адаптер с USB порт.

Помпата може да се зарежда от:  универсален адаптер за телефон (НЕ Е ВКЛЮЧЕН!), преносима батерия (5 V и 1000 mA), или като го включите в USB порт (USB 2.0) на компютър или лаптоп. В този случай скоростта на зареждане зависи от използването на USB порта: ако USB портът е предназначен само за пренос на данни, зареждането на батерията ще отнеме повече време, а ако е предназначено за зареждане на електронни устройства, зареждането ще бъде по-бързо. Обикновено отнема от 2 до 4 часа, докато помпата бъде напълно заредена.

ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ

Електрическата вакуумна помпа може да се почисти с мека влажна кърпа, за да се отстранят внимателно частиците от замърсяването. Не използвайте абразивни гъби и дръжте помпата далеч от течаща вода. Да се съхранява на сухо място, далеч от източници на топлина.

МАТЕРИАЛИ

Електрическата вакуумна помпа BVP130 е изработена от PC ABS пластмаса и силиконово уплътнение.

Електрическата вакуумна помпа BVP130 е съвместима с всички съдове и аксесоари на Status. Това означава, че може да се използва за вакуумни контейнери, универсални вакуумни капаци, вакуумни запушалки и дори вакуумни контейнери за професионална употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Дължина: 55 мм

Височина: 112 мм

Тегло: 0.2кг

Материал: пластмаса, силикон

Батерия: Li-ion 800mA

Гаранция: 2 години

Произведено в: Словения

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Петък, 15 Октомври 2021
Много компактна, мобилна и лесна
за употреба. Ако ще се ползва за
вакуумни тапи трябва да се знае,
че в комплекта няма шило за пробиване
на капачки, каквото има в ръчната помпа.

valkazar
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies