Меню продукти
Status Gastro вакуумен контейнерStatus Gastro вакуумен контейнер
Професионален вакуумен контейнер 4л
Хорека вакуумен контейнер за професионална кухн, 8 литра
Status вакуумен контейнер и помпа
Професионален вакуумен контейнер Status, 8 L
Вакуум клапа за освобождаване на вакуума
Проверка за добър вакуум: пъпката остава хлътнала при натиск
Status Gastro вакуум контейнери: от 2 до 10 литра

Status Gastro вакуумен контейнер

Цена:
53,00 лв
В наличност
53 BGN
Код на продукта: StG8
Количество:
Размер:

Описание

Вакуумен контейнер за съхранение на големи количества заготовки  

Ако търсите висококачествени съдове за съхранение на храна за професионална кухня, Вие сте на правилното място. Професионалните вакуумни контейнери на Status са най-добрият избор за Вашия ресторант, пицария или фреш бар.

Защо да съхранявате във вакуумни контейнери?

Вакуумните контейнери са отличен избор за съхранение на храни и заготовки в домакинството или ресторанта, главно защото удължават срока на годност на съхраняваните продукти, като в същото време пазят от кухненски вредители (молци, мухи, мравки). 

Доставчиците на кетъринг с удоволствие ще изберат вакуумни контейнери, за да транспортират безопасно храната, тъй като вакуумната опаковка ги затваря херметично, което прави невъзможно отварянето им без освобождаване на вакуумния клапан на капака.

Освен че ще организирате килера и хладилното помещение за по-лесна инвентаризация, чрез вакуумно опаковане на хранителни продукти ще предотвратите смесването и разпространението на ароматите от храната в кухнята. Професионалните вакуумни контейнери за съхранение на храна допринасят за ефективното използване на продуктите в пицарии, барове, ресторанти и други хорека кухни.

Защо да изберем контейнери Status Gastro?

Контейнерите Gastro са изработени от висококачествен Tritan, който гарантира години ежедневната употреба в професионална кухня. Една от важните отличителни черти на пластмасата Tritan е и нейната устойчивост на абсорбиране на миризми и оцветяване, а това прави Gastro контейнерите подходящи за употреба с всички видове храни. Устойчивият материал Tritan е подходящ и за замразяване и нагряване в микровълновата фурна и е безопасен за съдомиялна машина.

Контейнерите и техните капаци са прозрачни, което дава възможност за бърза инвентаризация на вашите съхранявани хранителни продукти, без да се налага да отваряте всяка кутия и излишно да ги излагате на кислород. Маркировката на скалата от литър Ви позволява бързо да проверите количеството  и да смесите по-точно съставките в рецептата. Заоблените ъгли Ви помагат да излеете съдържанието, без да капе.

Размерите и обемите на контейнера са специално адаптирани към професионалните кухненски условия. Всички Gastro контейнери са с еднаква ширина и дължина , поради което можете да ги подреждате един върху друг и да използвате капак с един размер върху всички тях. По този начин ще използвате интелигентно пространството на плота и в хладилника.

Професионален вакуумен контейнер Status е подходящ за съхранение на:

  • по-големи количества измити и нарязани зеленчуци за приготвяне на пресни салати,
  • зеленчуци и плодове, които ще адаптирате към броя на гостите,
  • по-големи количества прясно мариновано месо, което ще омекне по-бързо във вакуум и ще поеме повече марината,
  • измити листни салати и нарязано зеле, които ще запазят свежестта си и ще останат хрупкави в продължение на дни,
  • всички други храни, необходими за приготвяне на ястия, които искате да съхраните за няколко дни.

Как действа вакуумът?

Вакуумът е пространство без кислород, жизненоважен елемент, необходим за развитието на живота - в случая на микроорганизми, които причиняват разваляне на храната. Използвайки помпата за вакуумиране за вакуумните гастро контейнери, вие създавате условия за четири пъти по-дълъг срок на годност и свежест на храните . Това означава, че ще спестите от пазаруване на храна, защото ще имате по-малко развалена храна, която да изхвърлите.

Материали

Вакуумните контейнери и капаци Status Gastro са изработени от Eastman Tritan, който е класифициран като най-висококачественият пластмасов материал и се счита за изключително устойчив. Клапаните и уплътненията са силиконови.

Използване

  • Поставете капака на контейнера. Уверете се, че няма храна по ръба на съда, за да може капака да прилегне плътно и да се залепи.
  • Отстранете въздуха от контейнера, като използвате Status Gastro eлектрическа вакуумна помпа или накрайник за вакуумиране към вакуумна опаковачна машина Status 
  • За да отворите контейнера, натиснете отстрани клапана в центъра на капака

Характеристики

Вместимост: 6л или 8л  (можете да изберете желания размер от падащото меню)
Цена 6л. - 53лв.
Цена 8л. - 65лв.
Цена 10л. - 73лв.
Цвят: прозрачен
Размер 6л: В 18,5см Ш 22см
Размер 8л:  В 24,8см Ш 22см
Материал: Eastman Tritan, силикон
Произведено в Словения

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2023 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies