Меню продукти
Електрическа вакуумна помпа Gastro BVP300Gastro Electric Vacuum Pump BVP300
Електрическа мощна вакуум помпа Gastro BVP300
Професионална вакуум помпа Gastro BVP300
Винаги под ръка и заредена - Gastro вакуум помпа
Мощна и бърза вакуумна помпа за ресторанти

Status Gastro eлектрическа вакуумна помпа

Цена:
206,00 лв
В наличност
206 BGN
Код на продукта: BVP300
Количество:

Описание

ЗА РЕСТОРАНТИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ КУХНИ - GASTRO ВАКУУМ ПОМПА  

Професионалните вакуумни помпи са отличен начин за съхранение на храни в професионални кухни, където се изисква високоефективно използване на храната и бърз работен процес. Ето защо ние препоръчваме професионална Gastro помпа за вакуумно затваряне на големите гастро-контейнери с обем над 4 литра.

Съхранение във вакуум

Съхранението под вакуум задържа храната свежа до четири пъти по-дълго, което означава, че всички в ресторантьорския бизнес и други кетъринг кухни ще имат по-дълго свежа и качествена  храна, както и че ще изхвърлят по-малко, за да избегнат загуби. Във вакуумни контейнери хранителните продукти се съхраняват без кислород, което забавя тяхното разваляне, развитието на мухъл и загубата на хранителна стойност и аромат.

Електрическа помпа Gastro гарантира, че Вашите вакуумни контейнери винаги ще бъдат затворени с вакуум при подходящо налягане, което удължава срока на годност на храните. Чрез вакуумно опаковане ще:

  • удължите срока на годност,
  • се запазят витамините и минералите,
  • се предотврати разпространението на миризми и ще се запази автентичен вкуса,
  • ще намалите загубите от развалени или завехнали продукти.

Вакуумната помпа Gastro е предназначена за вакуумно опаковане на гастро вакуумни контейнери в ресторанти, пицарии, професионални кухни и други заведения за обществено хранене, използващи пресни съставки. Тя е удобна и адаптирана за забързаната работа в професионални кухни.

  • Операция без кабели, което означава, че няма да е нужно да включвате кабел или да се притеснявате да го потопите в храната или да Ви пречи на плота;
  • Две едно-бутални помпи извличат 24 л/мин въздух (обемна скорост на потока), което е сравнимо с по-добрите вакуумни машини на пазара;
  • Мощна литиево-йонна батерия;
  • Включената док-станция за зареждане на батерията служи като удобна стойка, която винаги ще поддържа заредена Вашата помпа удобно на плота;
  • След натискане на бутона, вакуумирате автоматично и процесът спира, когато се постигне необходимото ниво на вакуум.

Вакуумната помпа Gastro е създадена за използване в професионални кухни

Големият дебит позволява на тази мощна помпа да извлича въздуха от големи вакуумни контейнери само за няколко секунди. Измийте и нарежете плодовете и зеленчуците и ги съхранявайте във вакуумни контейнери Gastro - по този начин ще ги запазите свежи за няколко дни. Също така вакуумирайте и оставащата храна в края на работния ден - тя пак ще бъде свежа и готова за сервиране на следващия ден, без да се губят вкуса и аромата й.

Пицарии: настържете сирене, нарежете пеперони, лук, чушки, гъби и всички други съставки за пица и след това използвайте помпата Gastro, за да съхранявате продуктите в професионални вакуумни контейнери, където те ще запазят вида си през целия ден и дори ще можете да използвате това, което е останало на следващия ден.

Хотели и мотели: пригответе закуската - нарежете различни студени меса, колбаси, сирена и хляб, нарежете пресни плодове и зеленчуци - съхранявайте тези хранителни продукти във вакуумни контейнери Gastro и ги опаковайте с помощта на професионалната помпа, за да запазите аромата и вкуса.

Ресторанти: пакетирайте мариновано месо и Вашите пържоли ще имат още по-пълен вкус, тъй като порите на месото се отварят във вакуум, позволявайки на маринатата да проникне по-дълбоко и по-бързо. Заготовките ще бъдат под ръка и пресни за бързо сглобяване на блюдата.

Смути и фреш-барове: имате нужда от много обелени и нарязани плодове, за да приготвите смутита. Те са трудни за почистване и отнемат време, поради което Ви препоръчваме да направите цялата подготовка преди отваряне и да съхранявате съставките във вакуумни контейнери, за да не губите време когато имате поръчки.

Барове и клубове: вакуумните контейнери запазват лимоните, краставиците, портокалите, ананаса и други коктейлни плодове свежи за цяла седмица. Също така спестяват време за приготвяне на красиви напитки.

Детски градини и училища: нарязан лук, домати и пресни чушки, ябълки, круши ... ще останат пресни 4 пъти по-дълго под вакуум, като Ви позволят да ги сервирате на децата за следобедна закуска или на следващия ден, когато те ще бъдат също толкова пълни с витамини и минерали.

Поддръжка и почистване

Преди първа употреба, прочетете задължително ръководството за експлоатация. Избягвайте контакт с вода. Не е необходимо специално почистване, тъй като помпата не влиза обичайно в контакт с храната. Ако вашата гастро помпа се замърси, избършете я с влажна мека кърпа.

Материали

Корпусът е изработен от ABS пластмаса, която е издръжлива и лесна за поддръжка, уплътнението е от силикон, а батерията е литиево-йонна.

Характеристики

Капацитет на помпата: 24 л/мин
Налягане: - 300 mbar
Тегло: 1,26 кг
Размери: В 198, Д 125, Ш 125 мм
Цвят: сив
Гаранция: 12 месеца
 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2023 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies