Меню продукти
Status вакуумни тапи за виноStatus Vacuum Stoppers
Вакуумните тапи за вино ще запазят напитката Ви за дълго
Използвайте ръчна вакуумна помпа, получава се бързо
Отклонете, за да освободите от ваккума
Съхранявайте напитките под вакуум
Status вакуумни тапи за червено или бяло вино
Status тапи за съхранение на вино и други напитки под вакуум

Status вакуумна тапа за бутилки

Цена:
9,99 лв
4,50 лв
В наличност
4.50000 BGN
Код на продукта: Stb
Количество:

Описание

Наслаждавате се на чаша изискано вино с вечерята, а какво се случва с останалото от бутилката? Обичайно отворената бутилка се разваля до следващия път. За да можете да се наслаждавате на пълния вкус и аромат на виното в продължение на дни, ще е добре да го съхраните с тапа, която поддържа вакуум в бутилката.

Чрез вакуумно запечатване на отворената бутилка вкусът и ароматът на Вашата благородна напитка ще останат перфектно запазени
.

Ценителите на виното препоръчват вакуумно запечатване на отворени бутилки. За да запазите оригиналния вкус и аромат на виното след отваряне, трябва да ограничите максимално контакта с кислород. Сомелиерите препоръчват използването на вакуумни тапи и подходяща вакуумна помпа. Това ще ви позволи да изтелите кислорода от бутилката и да създадете отрицателно налягане. Процедурата е същата като при вакуумно съхранение на хранителни продукти във вакуумни контейнери и торби.

Вакуумните тапи за вино са лесен начин за предотвратяване на окисляване на виното

За да затворите вашата бутилка с тапа Status, Ви е необходима ръчна или електрическа вакуум помпа. Също така можете да използвате машинката си за вакуумиране с накрайник за запечатнаве на контейнери, който се намира в комплекта на Status HV100, както и на другите модели вакуумиращи машини на Status. Просто поставете запушалката в бутилката и изтеглете въздуха (кислорода), докато почувствате съпротивление. Вашето вино вече е защитено от окисляване и ще запази вкуса и аромата си до седмица.

Предимства на вакуумното запечатване на отворени бутилки вино

Съхранявайки вино с вакуум, можете да се насладите на напитката със собствено темпо, защото не е нужно да довършвате бутилката за два дни. Пийте чаша вкусно вино всеки ден по време на обяд или вечеря, без да правите компромиси с качеството му. Вакуумно затворено със специална запушалка за бутилка, виното може да остане превъзходно дори повече от седмица, в зависимост от сорта и температурата на съхранение.

Използвайте нашите вакуумни тапи за съхранение наразлични течности, когато е важно да запазите оригиналния им вкус и аромат.

Вакуумните запушалки Status за бутилки са подходящи и за съхранение под вакуум на вино, оцет, олио, сок и др. Не Ви препоръчваме да затпечатвате с вакуум газирани напитки и пенливи вина.

Почистване

Вакуумните тапи не изискват специална поддръжка, тъй като обикновено не влизат в пряк контакт със съхраняваните течности. Тъй като са направени от силикон, те не абсорбират цветове или аромати на съхранявани течности. Ако запушалката се замърси, измийте я на ръка с течност за миене на съдове или в съдомиялна машина. Не използвайте груби гъби или мощни почистващи продукти, за да не се повреди уплътнението на запушалката.

Материали

Вакуумните тапи Status са изработени от ABS пластмаса и силикон. И двата материала са  безопасни за употреба с храни и напитки.


Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies