Меню продукти
Преса за масла Sana EUJ-702Sana приставка за масла
Преса за масла Sana EUJ-702
Преса за масла Sana EUJ-702
Преса за масла Sana EUJ-702
Преса за масла Sana EUJ-702
Преса за масла Sana EUJ-702
Преса за масла Sana EUJ-702
Преса за масла Sana EUJ-702
Преса за масла Sana EUJ-702
Преса за масла Sana EUJ-702

Sana приставка за масла

Цена:
522,00 лв
В наличност
522 BGN
Код на продукта: SОА702
Количество:

Описание

SANA OIL EXTRACTOR - ПРИСТАВКА ЗА СТУДЕНО-ПРЕСОВАНИ МАСЛА

Все повече и повече проучвания показват хранителните предимства на растителните масла пред тези от животински произход. Въпреки това, хранителната стойност на маслото зависи от вида му и метода на добиване (или извличане). Например лененото масло има една от най-големите хранителни стойности сред използваните за храна масла на планетата. Макар и практически да не е зърно, ленът има богат на витамини и минерали състав. Въпреки това, количеството на фибрите, антиоксидантите и омега-3 мастните киселини в лененото семе е над това на повечето зърнени култури.Процесът на извличане на маслата е от съществено значение. Повечето предлагани в търговските вериги масла са топлинно извлечени, което означава, че семената се загряват, за да станат по-меки и да дадат по-висок добив. За съжаление този процес не само води до загуба на вкус, но и голяма част от хранителните качества на маслата се унищожават. Губят се най-ценните съставки на маслото - витамините и ензимите - нутриентите, които имат лечебни качестваи животворен ефект за човешкото тяло. Студеното пресоване е по-бавен и по-скъп процес, но резултатите са много по-добри. Маслата извлечени чрез този метод са пълноценна храна, имат лечебно действие, а освен това са по-вкусни и ароматни. Приставката за масла на Sana е проектиранa така, че да се прикрепя към моделите сокоизстисквачки Sana EUJ-606, EUJ-707, Sana Supreme 727Omega 8224 и 8226, Oscar DA-1200 и сокоизстисквачка Vidia SJ002. Изработен от неръждаема стомана, екстрактора Ви позволява да направите ваше собствено прясно изцедено масло от семена като лен, черен кимион, слънчоглед, сусам и много други.
Използването на студено-пресови системи като Sana  осигурява най-добър вкус и хранителна стойност на вашето масло. Сами може да контролирате качеството на семената и състава. Имате свободата да приготвяте смеси от семена и ядки, а от тях да приготвите студено-пресовано масло. Основно предимство на това да приготвяме у дома маслата си е, че те ще бъдат наистина здравословни и добити чрез студено пресоване. Не е за пренебрегване факта, че Вашите масла ще бъдат без каквито и да било консерванти и винаги пресни.
Приготвяйте такова количество масло, колкото ще може да употребите в рамките на седмица. Ако се наложи да го съхраните, сложете го в хладилник или на тъмно и студено масто. Най-добре използвайте шишенце или бурканче с плътно затварящ се капак, за да запазите маслото свежо и ароматно. И също както и сокоизстисквачките Sana, пресата за масла се почиства толкова лесно и бързо. Дизайнът на пресата е опростен и усъвършенстван, а това позволява бързо да се разглоби, почисти и сглоби отново. 
Подходяща за извличане на масла от семена като: сусам, лен, слънчоглед, тиквено семе, рапица, коноп, мак, вечерна иглика, черен кимион. Приготвяйте сами масла от следните ядки: бадеми, орехи, лешници, фъстъци, кашу, бразилски орехи, шам фъстък, макадамия и кедрови ядки. Прясно кокосово масло можете вече да приготвяте сами у дома като за целта ползвате сушени кокосови стърготини. Пресата за масла Sana EUJ-702 ще ви изненада и с още една функция - приготвяте овесен флейкс (овесени ядки) от цели зърна овес, при това винаги прясни и вкусни. 

Приставката за масла Sana 702 е съвместима с:

Sana 707 
Sana 606
Sana 727
Omega 8226
Omega 8224
Vidia 002

ВАЖНО! За да работи пресата за масла, тя задължително ползва мотора на една от гореизброените сокоизстисквачки. Без да имате някой от посочените модели, не бихте могли да правите масла, закупувайки само приставката.

Характеристики
  • Материал: неръждаема стомана и алуминиева сплав
  • Цвят: метален
  • Тегло: 2.4 кг
  • Гаранция: 2 години за пресоващия вал и регулиращите пръстени; 5 години за всички други части
  • Производител: Sana products, Чехия
  

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies