Меню продукти
Omega 8004бавно пресоваща сокоизстисквачка Omega 8004
Omega 8004
omega 8004 sieve
omega 8004 auger
omega 8004 vs. 8006
Omega 8004
Omega 8004
Omega 8004

Omega 8224 - хоризонтална пресоваща сокоизтисквачка, бяла

Цена:
699,00 лв
Не е наличен
699 BGN
Код на продукта: OM-8224w
Заяви

Описание

Най-добрата сокоизстисквачка за всеки дом!

Omega 8224 е модел, доказал се на американския пазар и познат като един от изпитаните във времето. Това е хоризонтален модел с един вал. Работи тихо и цеди сокове от почти всичко - меки и твърди плодове, зеленчуци, листни зеленчуци и подправки, прави и млека от ядки. 
Много хора се чудят какво отличава Омега от останалите машини на пазара. Е, Омега 8224 е една от първите най-ефективни "дъвчещи" сокоизстисквачки, изработена от износоустойчиви материали, безопасни за здравето. Не е за пренебрегване лесното сглобяване и почистване на модела. Универсален и компактен уред за всеки кухненски плот. Може да ползвате Омега всеки ден и няма да се безпокоите, че може да се износи или развали.  Ако досега сте имали проблеми с Вашата сокоизстисквачка или дори избягвате да я ползвате, опитайте веднъж с Омега 8004 и ще я обикнете така, че повече няма да я приберете в кашона. Ще правите сок с лекота и удоволствие за цялото семейство от любимите плодове или зеленчуци.

Omega 8224  е с вградена дръжка за удобно местене и почистване в кухнята. Патентованият модел на филтъра за изцеждане се отличава с фуниевидна форма и три фази на изстискване. Макар и с икономичен мотор, формата на фунията създава огромно налягане, което като краен резултат имате сок, богат на витамини и с минимално съдържание на пулпа. Ще се изумите колко ефективна може да бъде тази малка машинка. Със скорост на въртене от 75 до 80 оборота в минута Омега не загрява продуктите, за разлика от високооборотните сокоизстисквачки с центрофуга. Прецизното изстискване означава, че ще имате сок със запазени до 60% повече хранителни вещества в сравнение с конвенционалните машини.

Двата модела на Омега 8224 и 8226 са идентични като конструкция и характеристики,  различават само по цвят. Омега 8224 е бяла.

Характеристики

  • Цвят: бял
  • Изключително лесна за почистване
  • Мощност: 200W; 75 об./мин.
  • Тегло: 6.4 кг
  • Гаранция: 2 години 
  • Подходяща за меки и твърди плодове, кореноплодни, листни зеленчуци, житняк, цитрусови плодове, грозде ...
  • Приставка за мелене (за ленено семе, кафе, подправки и др.)
  • Приставки за спагети и тесто
  • Марка: Omega, USA
  • Произход: Южна КореяКоментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies