Меню продукти
Sana 707 хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка с най-високо качествоSana 707 бавно пресоваща сокоизстисквачка
Sana 707
Sana Juicer - screens
Sana 707 червена
Sana 707 бяла
Sana 707 хром
Sana 707 черен мат
Sana 707 сив мат
Sana 707 бронз
Sana 707 тъмно лилава
Sana 707 перлено оранжева
Sana 707 розова
Sana 707 светло синя
Sana 707 светло зелена
Sana 707 хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка с най-високо качество

Sana EUJ-707 - хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка

Цена:
770,00 лв
В наличност
770 BGN
Код на продукта: EUJ-707
Количество:
Цвят:

Описание

 Sana by Omega -  джус екстрактор с доживотна гаранция* 

Многофункционалният модел на хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - Sana by Omega сe утвърди като бестселър през 2015 и 2016г. Първата домашна пресоваща машина с толкова голям отвор за плодове и зеленчуци! Досега само някои модели вертикални машини имаха близък размер до този, но сега Sana променя ситуацията. Пресоващата машина вече не е бавна, както се твърдеше за други модели. Пускате по-едри парчета през отвора, а машината ги захапва и смила без проблем.

За първи път в България FreshMarket пуска на пазара сокоистисквачка с доживотна (неограничена) гаранция за мотора. Най-високото качество винаги е защитено с добра гаранция! С уникален по рода си ел. двигател - тих, мощен и надежден, но в същото време и икономичен! - Sana EUJ-707 няма да се спре пред никой плод или зеленчук. Накиснати ядки и фурми, бебешки храни и плодов сладолед - всичко това е като детска игра с този модел сокоистисквачка.

Не само новият дизайн е впечатляващ при Sana. Тази машина от последно поколение е снабдена с мощен мотор, който ще изцеди до сухо пулпата, преди да я изхвърли. Така в сока попадат повече витамини, ензими, минерали и сокове от вашите продукти. Максималната ефективност е гарантирана от двустепената система за изцеждане на вала и ниските обороти на въртене 70 об./мин. Може би не тихата работа на машината е най-впечатляващо за ценителите на здравословния сок. Със Sana ще изцеждате с лекота и твърди и меки продукти, всякакви зеленолистни, без да увреждате нутриентите чрез загряване или окисление, както се случва при центробежните модели. Sana не се задръства от дългите целулозни влакна на целината, а вие продължавате с поредната чаша здраве, без да губите време за разглобяване и чистене.

Sana EUJ-707 e първият модел хоризонтална пресоваща машина, която има втора цедка с по-едри отвори, за да е възможно приготвянето на сок с повече парченца плод. Сега няма да изхвърляте месестата част на меките плодове (ягоди, киви, круши) и сокът от домати ще бъде още по-плътен. Цедката с големи отвори увеличава добивът на сок от меки продукти. А с помощта на новото бутало със силиконов пръстен, ще се справяте с меките продукти без остатъци от тях по стените на гърлото и между вала и цедката, което определено бе недостатък на вертикалните модели. 

От изключителна важност са материалите от които е направена вашата сокоизтисквачка. При Sana са използвани безвредни за здравето материали -  пластмаси без бисфеноли (all BPA free). Дългата употреба е гарантирана и от супер-здравата пластмаса, използвана за изработката на вала и трите цедки. 

Не може да се подминат качествените промени по отношение на съдовете, включени в комплекта. Новият модел на Omega за Европейският пазар Sana e снабден със стъклена кана за сок и с контейнер за отпадъци от неръждаема стомана. Дизайнът на машината е красноречив сам по себе си. Но едва след като започнете да я използвате, ще откриете удобството на кабела, който може да се завърти на всяка страна, да се включи към контакт, независимо на коя страна се намира, а на вас няма да ви се мота кабел по кухненския плот. 

Смело ви препоръчваме този нов модел сокоизтисквачка, тъй като е най-ефективна и най-лесна за поддържане спрямо други модели с един вал. Живите ензими, запазени в сока приготвен със Sana ще ви доставят ежедневно вкусната доза жизненост за вашето тяло. Бъдете перфектни, като се снабдите с последната технология при сокоизстисквачките.Характеристики

 • бавна скорост на пресоване - 70 об./мин.
 • широк отвор за продукти (по-широк от всяка друга пресоваща фреш машина)
 • безопасни материали - без бисфеноли (BPA-free)
 • вал, цедки изработени от издръжливия GE Ultem материал
 • стъклена каничка за сок
 • кана за пулпа от неръждаема стомана
 • допълнителна цедка с по-едри отвори за повече пулпа в сока
 • приставки за формиране на спагети и гризини
 • подходяща за сок от цитруси, ябълки, кореноплодни, зеленолистни зеленчуци, грозде ...
 • цвят: червен (Ферари); бял (перлен) или хром (с метален отблясък). При поръчка: изберете желания от Вас цвят чрез падащото меню!
 • марка: Sana (by Omega), EU
 • Консумация на мотора: 200 W
 • Тегло: 5,7 кг.
 • Размери: 420 x 187 x 320 мм
 • Отвор за продукти: 4 х 4,5 см
 • Произведено: Южна Корея
 • * 3 години гаранция за всички части и доживотна гаранция за мотора /гаранцията важи само за домашно ползване на уреда/.

Видео ревю

ЗА МОДЕЛА
ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО
ПРЕДСТАВЯНЕ НА SANA В БЕРЛИН

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2019 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies