Меню продукти
Sana 707 хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка с най-високо качествоSana 707 бавно пресоваща сокоизстисквачка
Sana 707 червена
Sana 707 бяла
Sana 707 хром
Sana 707 специални цветове
Sana Juicer - screens
Sana 707 паста сет
Sana 707 вал
Sana 707 купа за сок/пулпа
Sana 707 хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка с най-високо качество
Sana 707 лесна за разглобяване и почистване
Sana 707 части в комплекта
Sana 707 хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка с най-високо качество

Sana EUJ-707 - хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка

Цена:
889,00 лв
В наличност
889 BGN
Код на продукта: EUJ-707
Количество:
Цвят:

Описание


Sana EUJ-707 -  джус екстрактор с доживотна гаранция* 


Многофункционалният модел на хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - Sana EUJ-707 излиза на пазара през 2013г. и сe утвърди като бестселър за периода 2013 - 2023г. Първата хоризонтална пресоваща машина с толкова голям отвор за плодове и зеленчуци! Досега само някои модели вертикални машини имаха близък размер до този, но Sana промени ситуацията. Пресоващата машина вече не е бавна, както се твърдеше за по-стари модели. Пускате по-едри парчета през отвора, а машината ги захапва и смила без проблем.

За първи път в България FreshMarket.bg пуска на пазара сокоисзтисквачка с доживотна (неограничена) гаранция за мотора. Най-високото качество винаги е защитено с добра гаранция!

С уникален по рода си ел. двигател - тих, мощен и надежден, но в същото време и икономичен!  Sana EUJ-707 няма да се спре пред никой плод или зеленчук. Накиснати ядки и фурми, бебешки храни и плодов сладолед - всичко това е като детска игра с този модел сокоистисквачка. С допълнителната приставка Sana702 можете да приготвяте здравословни  студенопресовани масла от любими семена и ядки.

Не само новият дизайн е впечатляващ при Sana. Тази машина от последно поколение е снабдена с мощен мотор, който ще изцеди до сухо пулпата, преди да я изхвърли. Така в сока попадат повече витамини, ензими, минерали. Максималната ефективност е гарантирана от двустепената система за изцеждане на вала и ниските обороти на въртене 70 об./мин. Също така,  тихата работа на машината е впечатляваща за ценителите на здравословния сок. Със Sana ще изцеждате с лекота и твърди и меки продукти, всякакви зеленолистни, без да увреждате нутриентите чрез загряване или окисление, както се случва при центробежните модели. Sana не се задръства от дългите целулозни влакна на целината, а вие продължавате с поредната чаша здраве, без да губите време за разглобяване и чистене.

Sana EUJ-707 e първият модел хоризонтална пресоваща машина, която има втора цедка с по-едри отвори, за да е възможно приготвянето на сок с повече парченца плод. Сега няма да изхвърляте месестата част на меките плодове (ягоди, киви, круши) и сокът от домати ще бъде още по-плътен. Цедката с големи отвори увеличава добивът на сок от меки продукти. А с помощта на новото бутало със силиконов пръстен, ще се справяте с меките продукти без остатъци от тях по стените на гърлото и между вала и цедката, което определено бе недостатък на вертикалните модели. 

От изключителна важност са материалите от които е направена вашата сокоизтисквачка. При Sana са използвани безвредни за здравето материали -  пластмаси без бисфеноли (all BPA free). Дългата употреба е гарантирана и от супер-здравата пластмаса, използвана за изработката на вала и трите цедки. 

Не може да се подминат качествените промени по отношение на съдовете, включени в комплекта. Новият модел на Omega за Европейският пазар Sana e снабден със стъклена кана за сок и с контейнер за отпадъци от неръждаема стомана. Дизайнът на машината е красноречив сам по себе си. Но едва след като започнете да я използвате, ще откриете удобството на кабела, който може да се завърти на всяка страна, да се включи към контакт, независимо на коя страна се намира, а на вас няма да ви се пречи кабел по кухненския плот. 

Смело ви препоръчваме този модел сокоизтисквачка, тъй като е най-ефективна и най-лесна за поддържане спрямо други модели с един вал. Живите ензими, запазени в сока приготвен със Sana ще ви доставят ежедневно вкусната доза жизненост за вашето тяло. Бъдете перфектни, като се снабдите с последната технология при сокоизстисквачките.

* Капачка за селъри  - аксесоар, който не е включен в комплекта. Увеличава налягането в барабана, което дава възможност за максимално висок добив на сок.  Може да се поръча допълнително (моля изберете от падащото меню).

Характеристики

 • бавна скорост на пресоване - 70 об./мин.
 • широк отвор за продукти 
 • безопасни материали - без бисфеноли (BPA-free)
 • вал, цедки изработени от издръжливия GE Ultem материал
 • стъклена каничка за сок
 • кана за пулпа от неръждаема стомана
 • допълнителна цедка с по-едри отвори за повече пулпа в сока
 • приставки за формиране на спагети и гризини
 • подходяща за сок от цитруси, ябълки, кореноплодни, зеленолистни зеленчуци, грозде ...
 • цвят: червен (Ферари); бял (перлен) или хром (с метален отблясък) и други. При поръчка: изберете желания от Вас цвят чрез падащото меню!
 • марка: Sana (by Omega), EU
 • Консумация на мотора: 200 W
 • Тегло: 5,7 кг.
 • Размери: 420 x 187 x 320 мм
 • Отвор за продукти: 4 х 4,5 см
 • Произведено: Южна Корея
 • * 3 години гаранция за всички части и доживотна гаранция за мотора /гаранцията важи само за домашно ползване на уреда/.

Видео ревю

ЗА МОДЕЛА
ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО
ПРЕДСТАВЯНЕ НА SANA В БЕРЛИН

Коментар

Коментари на клиенти:

Сряда, 02 Март 2022
Отлично качество и дизайн,лесна и бърза комуникация.Препоръчвам горещо!
Диана
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies