Меню продукти
_________________52249d46f36d5.jpg

Оптималното хранене вече е лесно

Цена:
15,00 лв
Не е наличен
15 BGN
Код на продукта: bk-21
Заяви

Описание

Как да постигнем 100% здраве

Имате ли вид на  здрав човек с неизчерпаема енергия, чиста кожа и остър ум? А щастлив и мотивиран ли сте? Вашето тегло счита ли се за здравословно и рядко ли боледувате? Ако всички отговори са "ДА" то Вие сте 100% здрави хора, ако има отговор "НЕ", то тогава може да го постигнете като следвате принципите на оптималното хранене. Оптималното хранене е революция в грижата за здравето. Това означава да сте колкото е възможно по-здрави, като се храните природосъобразно и давате на вашето тяло балансиран прием на хранителни вещества. 

В „Оптималното хранене вече е лесно” Патрик Холфорд представя същността на този подход към пълното здраве и я представя в лесно приложим и достъпен формат. Той обяснява какво наистина означава добре балансирано хранене в 21-ви век, кои са витамините и минералите, жизненоважни за оптималното хранене и кои са анти-храните, като захар и химикали, които рушат нашето здраве. Той също дава пример за проста програма за достигане на оптимално здраве чрез серия от въпросници, която ви позволява да съставите най-подходящия за Вас хранителен режим.

Патрик Холфорд е соновател на Институт по оптимално хранене в Лондон. Той е специалист номер едно в областта на храненето и е написал повече от 20 изключително популярни книги за здравето, включително "Храненето с ниско гликемично натоварване по метода на Холфорд" и "Новата библия на оптималното хранене", от които са продадени над 1 милион екземпляра в 30 държави. 

Сузана Лоусън, дипломирана в Института по оптимално хранене, е журналист в областта на здравеопазването и практикуващ диетолог. Тя е съавтор на Патрик Холфорд и на книгата "Оптималното хранене преди, по време и след бременността". 

Автор: Патрик Холфорд и Сузана Лоусън

Брой страници: 179

Формат: 16.5 х 23.5 см
 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies