Меню продукти
Студено пресоваща сок машина Omega VSJ843
Студено пресоваща сок машина Omega VSJ843
Студено пресоваща сок машина Omega VSJ843
Студено пресоваща сок машина Omega VSJ843
Студено пресоваща сок машина Omega VSJ843
Студено пресоваща сок машина Omega VSJ843

Вертикална пресоваща сокоизтисквачка Omega VSJ843RS

Цена:
1075,00 лв
Не е наличен
1075 BGN
Код на продукта: VSJ843
Заяви

Описание

Най-нов модел при бавните пресоващи сок машини
Най-ниска скорост на въртене - 43 оборота в минута
Най-много сок с висока хранителна стойност

Omega VSJ843RS е с нова технология на изцеждане чрез пресоване. Тя работи при само 43 оборота в минута, което е  почти половината от скоростта на предходните модели вертикални сокоизтисквачки с "ниска скорост". Тази ниска скорост, съчетана с нов дизайн на вала резултират в още повече сок изцеден от плодовете и зеленчуците. Сокът се отделя от пулпата още по-прецизно, което означава по-малко нежелани парченца в сока, гладка текстура и повече хранителни вещества, сок с плътен вкус.  Този бавен, но и нежен процес на изстискване, запазва жизнените ензими непокътнати, намалява загряването на продукта, забавя окисляването и увеличава срока на запазване на сока.

Omega VSJ843RS е ефективна при сокове от плодове, зеленчуци, листни зеленчуци, а дори и житни поници и стръкове. Прави идеално гладък сок без пяна. В допълнение, Omega VSJ843RS може да приготви вкусни ядкови млека. Ако искате шейкове, Omega VSJ843RS лесно ще обработи силно охладени плодове, заедно с кисело мляко, прясно мляко, а дори и авокадо. Тъй като има затваряща се капачка на отвора за сок, различните съставки могат да се смесят, преди сока да се пусне в чаша.
Новият вал (II generation) с две симетрично разположени "крила" е направен от много здрава пластмаса - GE Ultem, а всички части на Omega VSJ843RS, които са в контакт с храните са произведени от BPA-free пластмаси. Автоматичното изхвърляне на отпадъка ви позволява дълго да правите сок без прекъсване. Тъй като работи на толкова ниски обороти, VSJ843RS е и много тиха. Друго предимство на модела е системата за автоматично почистване на цедката за сок. Тази система непрекъснато почиства цедката, като я пази чиста от влакна и дава възможност за извличане на повече сок. А когато приключите с изстискването на сокове, процеса на измиване вече е много по-бърз и по-лесен.

Забележка: Този модел на Omega VSJ843 в Европа ще се предлага с облия му дизайн, което се определя от буквите RS в пълния код на модела (VSJ843RS). В САЩ се предлага и модификацията VSJ843QS, която е с по-квадратния дизайн. В Европа квадратната модификация ще се предлага под марка Sana by Omega EUJ-808.

Характеристики
  • Цвят: графитено сив 
  • Изстискване: бавно пресоване с един вал, въртящ се с 43 об./мин.
  • Мощност: 150 W
  • Тегло: 6,8 кг.
  • Размери: 236 x 240 x 398 мм
  • Марка: Omega juicer, USA
  • Произведено: Южна Корея
  • Гаранция: 2 години за частите /опция за удължаване до 5 години/, 5 години за мотора 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies