Меню продукти
Excalibur 2400 дехидраторExcalibur 2400 - дехидратор с 4 тавички без таймер, черен
Excalibur 2400 дехидратор
Excalibur 2400 дехидратор
Excalibur 2400 дехидратор
Excalibur 2400 дехидратор
Excalibur 2400 дехидратор

Excalibur дехидратор с 4 тавички без таймер (черен)

Цена:
480,00 лв
В наличност
480 BGN
Код на продукта: EX-2400
Количество:

Описание

Дехидратор Excalibur с 4 тавички - компактният модел

Excalibur e марката най-добри американски дехидратори. Всички компоненти са произведени и сглобени в САЩ за разлика от някои други копия, които се продават под различни марки. Excalibur 2400 e най-малката сушилня за плодове, зеленцуци и др.  Нашият икономичен модел с терморегулатор работи също толкова добре, както по-големите модели на марката.

Този модел е оборудван с 10-см вентилатор, 220-ватов нагревател и регулируем термостат. Кожуха, вратичката и рамките са направени от много издръжлив и здрав поликарбонат, който не се е разпаднал дори при тест под колелата на микробус или при удар с чук. Най-малкият модел има 4 тавички, всяка с площ от 0.078m². Ако ползваме всичките тавички, ще имаме обща сушилна площ от 0.3m². 

Ние оценяваме Excalibur високо, спрямо други дехидратори заради няколко основни характеристики. На първо място вентилаторът е разположен отстрани, а не отдолу, както е при повечето евтини дехидратори. Това го предпазва от намокряне и изгаряне при сушене на по-мокри плодове и зеленчуци. Когато се сушат, някои продукти капят, а това е рисков фактор за вентилатора, ако е на дъното. Друго предимство е използването на тави за сушене. Както при фурната, тавите се вадят лесно и вътре могат да се поставят други обемисти съдове. Това е невъзможно при кръглите изсушители. Тавите на Excalibur са компактни, квадратни, без дупка в средата, което позволява лесно да се събират изсушените плодове, зеленчуци, билки и др. Оценяваме и лесната манипулация с вратичката, която се отстранява и поставя обратно с едно движение. Не на последно място, радваме се че производителя е взел предвид всеки потребител и предлага този малък, икономичен и най-достъпен модел с 4 тавички.

Характеристики

 • Размери: 16,5 х 33 х 41 см
 • Тегло: 3,6 кг
 • Мощност: 220 W
 • Термостат с диапазон: 35 °C - 80 °C
 • Без таймер 
 • Брой тави: 4
 • Площ на една тавичка: 28 см х 28 см (0.078m²)
 • Цвят: черен
 • Гаранция: 2 години
   
   

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies