Меню продукти
Дехидратор за храна EspressionsEspressions дехидратор за храна
Сушилня Espressions за храни, домашно ползване
Дехидратор за храна Espressions, 8 нива, неръжд. стомана
Espressions домашен модел сушилня за храна с 8 нива
Espressions дехидратор с дигитално управление и метални тави
Изсушете любимите си храни в сезона с дехидратор Espressions
дехидратор за храна Espressions с 8 метални тави

Espressions интелигентен дехидратор за храна

Цена:
349,00 лв
Не е наличен
349 BGN
Код на продукта: ЕsD
Заяви

Описание

С дехидратор за храна Espressions можете лесно да изсушите всякакви храни: плодове, билки, зеленчуци, месо, риба и други без консерванти! 

Правете вкусни и здравословни закуски: от мюсли барове, плодови рулца, сушено говеждо месо или сушени плодове и зеленчуци. Идеални за обяд, пикник и ежедневни закуски. Чрез сушенето запазвате хранителните вещества и храната не се разваля.  Възможностите са безкрайни! Консервирайте интелигентно по стара и изпитана технология, но с модерни средства!

С регулируемата температура от 35 до 85 градуса Целзий можете да изсушите храната си на правилната температура, за да запазите наличните витамини.

8 тави за сушене от неръждаема стомана

Интелигентният дехидратор Epressions предлага много място. Включени са 8 просторни нива за сушене. Имате достатъчно място за сушене на големи количества храна и за експерименти.

Благодарение на своята мощност от 700 вата, уредът бързо достига правилната температура, дори при сушене на по-големи количества храна.

Предлагат се силиконови подложки за сушене за приготвяне на вкусни плодови рула или за сушене на по-сочни видове плодове. Тогава пюрето или сокът не могат да изтекат през отворите на решетките за сушене. Подложките за сушене могат да се използват многократно. Закупуват се отделно за всички или само някои нива от сушилнята. Попитайте за допълнителни силиконови подложки 5бр. на цена от 29.90лв.

Регулируема температура и таймер

Всеки вид храна се нуждае от различна температура на сушене, за да изсъхне правилно. Интелигентният дехидратор за храна може да бъде настроен на стъпки от 5 градуса, между 35° и 85° С. Например, можете лесно да изсушите билки и цветя при ниска температура, докато месото се суши при високи температури.

Да забравите да изключите дехидратора вече не е проблем. Epressions интелигентния дехидратор разполага с таймер, с който задавате предварително времето за изсушаване. Таймерът може да се настрои на интервали от по 30 минути с продължителност от 30 минути до 24 часа.

Характеристики

Регулируема температура: между 35° и 85°С
Таймер: от 30 минути до 24 часа
Управление: Цифров дисплей

Мощност 700 W
Размери: В 318 х Ш 340 х Д 450 mm
Размер на тавичката: 300 х 280 mm
Материал: неръждаема стомана
Брой рафтове 8 (неръждаема стомана)

Гаранция: 2 години
Произвoдител: Нидерландия

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies