Меню продукти

VITAMIX


Базирана в Охайо, Vitamix е частна компания, която е специализирана в разработване и производство на високоефективни блендери за потребителите, както за ресторантьорството и хотелиерството, така и за домакинствата. Компанията е основана през 1921 г. от Уилям Барнард, а настоящият президент и изпълнителен директор на Vitamix, д-р Джоди Берг - четвърто поколение от семейство Барнард, който оглавява организацията.
Днес Vitamix е една от най-надеждните марки блендери. Според проучване на надеждността на Consumer Reports , вероятността Vitamix да изпита механични проблеми в рамките на първите четири години на експлоатация е около 6%. Това е значително по-нисък поцент от всяка друга марка на пазара.
Когато става въпрос за блендери , получавате това, което плащате. По-евтините блендери страдат от липса на мощност и издръжливост. И все пак, най-добрите модели са създадени, за да издържат и да бъдат подкрепени от силни гаранции.

Блендерите на Vitamix се считат за най-добрите на пазара и цената им отразява показателите им на работа.

Един от най-продаваните модели на марката - Vitamix TNC-5200 наред с Blendtec e и един от най-популярнитe в Света висококачествен блендер за домашна употреба и/или малка професионална кухня, препоръчван от най-известните лечители, блогъри и кулинарни експерти. Разполага с патентована технология на остриетата, въртящи се с повече от 386 км./ч. и с над 38 000 оборота в минута, обработването на храната е бързо, качествено, като се запазват много от ценните вещества в нея, поради бързата й обработка посредством мощния 1200W мотор. Това е важно не само заради здравината на уреда, а най-вече за крайният резултат. Каната е изработена от Tritan Copolyester здрав инертен материал, несъдържащ Бисфеноли BPA Free, което позволява и безвредна обработка на горещи храни, поради невъзможността в храната да попаднат вредни елементи. С този блендер може да се приготви практически всичко: от замразени храни и десерти, през пюрета, каши, сосове до горещи супи и ястия.


 


                                                                                                                                                         Марка: Vitamix, USA
Произведено: USA

 Разгледайте продуктите на VITAMIX        Към МАРКИТЕ

Зелено смути с Vitamix

Актуално видео

Status вакуум продукти


Комо мелници

KoMo немски мелници

безплатна доставка, условия

При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2022 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies