Меню продукти
Sage 800 цитруспресаелектрическа цитруспреса Sage 800
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса

Sage 800CP професионална цитруспреса

Цена:
549,00 лв
479,00 лв
В наличност
479.00000 BGN
Код на продукта: CP-800
Количество:

Описание

Цитруспреса Sage за професионалисти


Тази цитрус преса е част от SAGE гамата оборудване за кафенета, фреш-барове и ресторанти. Cafe Series е професионален клас инструменти, вдъхновени от промишлените съоръжения за готвене. Моделът е разработен в отговор на повишения интерес на потребителите при приготвянето на  храна в дома си подобно на този в професионалните кухни. Тя също така отразява тенденциите на пазара към стоки от типа "достъпен лукс". Серията продукти Sage са насочени към високия клас на пазара, за изтънчените потребители, ценители на здравословното хранене, които искат продукти от последно поколение. Дизайнерите са използвали търговски компоненти и материали, за да създадат продукт от високо качество, но по възможностите на едно домакинство. 
 
Sage 800 се отличава с няколко предимства пред останалите модели в този клас. Елегантен, но много стабилен дизайн на корпуса, лекота на опериране, съчетана с двойна система за осигуряване на безопасността, това са само част от причините да изберете Sage цитрус преса. Конуса и лоста за притискане са съобразени с различни размери цитруси, от малкия лайм до големия грейпфрут. Тихият, но мощен мотор дава максимум добив на сок.

Металните части са от неръждаема стомана и всички отделяеми елементи са подходящи за миене в миялна машина. Почистването става изключително лесно само под течаща вода. Изхода за сок може да се повдига и така да спирате остатъците сок, за да не капе, докато поставите нова чаша. Натиснете обратно надолу и сока ще потече отново. 

Моделът CP 800 е най-предпочитан от бензиностанции, кафета, офиси и магазини за плодове, където се приготвят пресни сокове. Подходящ е за леко до средно тежко натоварване. Изцежда ефективно и без остатък всички цитруси само за секунди. С тази преса се работи с лекота и  удоволствие.

Характеристики
  • Изцежда на принципа на ротацията
  • Обороти: 120 об./мин.
  • Мощност: 100-110 W
  • Тегло: 6 kg
  • Размери: 43,5 х 20 х 23 см
  • Цвят: метален
  • Гаранция: 2 години за домашно ползване / 1 година за професионално ползване
  • Марка: Sage
  • Произход: Китай

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies