Меню продукти
BlendTec Total Blender Classic
Blendtec red
Blendtec white
Blendtec black
BT 2Q bowl fruits

Блендер BlendTec Total Blender Classic

Цена:
1400,00 лв
Не е наличен
1400 BGN
Код на продукта: 2QT
Заяви

Описание

Най-добрият професионалист

Blendtec е добре известна в целия свят марка със своето качество. Blendtec Total Blender Classic (HP3A) е домашен вариант на най-използваните комерсиални блендери Blendtec в САЩ. Той е домакински модел, само защото се различава от търговските модели по това, че няма букса за връзка към компютър и миксера не може да се вгради в работния плот на кухнята.

Ненадминато качество. Вие сте виждали и преди уникалната квадратна кана на блендера да се ползва при разбиване, пасиране или смилане от специалисти в готвенето в най-добрите кафенета, фреш барове, спортни зали, ресторанти по целия свят. Машините Blendtec са известни с постигането на най-добрите, най-надеждни резултати по отношение на вкус и текстура при пасираните храни. С Blendeс 2QT ще постигате същите отлични резултати във вашия дом! 

Blendtec 2QT e копие на професионалните блендери по отношение на функционалностите. Моделът работи с изключителната Smart-Touch Tecnology © което означава че, когато се натисне бутона за даден цикъл, блендера автоматично ускорява и забавя, а след това се изключва, когато цикълът е завършен, така че рецептите се получават перфектно всеки път.

Изобилие от мощност. Омръзна ли Ви вашия пасатор да не може да смели един или друг продукт, или да не е в състояние да разбие на сняг леда? Blendtec 2QT има толкова много сила (1560 W), че разбиването на лед се оказва стандартна функция и също се покрива от гаранцията. 

Многофункционалност. От професионалния готвач до любителя на сутрешни смутита, Blendtec 2QT ще допадне на всеки и който и да било ще го ползва с еднаква лекота. С този блендер ще започнете да се наслаждавате на новия си стил на живот, променен от възможностите на Blendtec. 

Характеристики

  • Идеален за приготвяне на смути, каши и пюрета от всякакви продукти, дори зеленолистни зеленчуци 
  • Може да смели еднакво добре както меки ягоди, банани, така и моркови или други кореноплодни заедно с лед
  • Измива се лесно само с течаща вода
  • Цвят: червен 
  • Мощност: 1560 W
  • Тегло: 3.2 кг
  • Размери: 178 x 203 x 394 mm
  • Гаранция: 2 години (гаранцията не покрива каната!)
  • Произведено: USA

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies