Меню продукти
Комплект 3 вакуумни контейнера и помпа StatusКомплект 3 вакуумни контейнера и помпа Status
2l вакуум контейнер Status
4,5л вакуум контейнер Status
Вакуумни контейнери Status - различни размери
Освобождаване на вакуума от контейнера
Работа с помпа Status

Комплект големи вакуумни контейнери и помпа Status

Цена:
95,70 лв
86,20 лв
В наличност
86.20000 BGN
Код на продукта: komp3
Количество:

Описание

За по-свежа храна, за по-дълго  

Вакуумният контейнер запазва храната до пет пъти по-дълго. Продуктите остават свежи, без да губят аромати и хранителни вещества, запазват своята текстура и външен вид.

Защо вакуумът удължава трайността?

Във вакумна среда значително се забавя развитието на плесени и бактерии. Но още по-голямо значение оказва наличието на кислород. При изтеглянето на въздуха от съда се намалява количеството на кислорода, който влиза в контакт с храната, а това предотвратява процеса на окисление. Окислението е това, което определя скоростта на разваляне на продуктите.

Изключително удобен за съхранение на различни продукти в хладилника, тъй като елиминира смесването на миризми, можете по-ефективно да използвате пространството поставяйки кутиите една върху друга.

Вакуумният съд е с модерен дизайн,  лесен за употреба, хигиеничен и удобен за ползване в или извън хладилник. На капака е разположен датчик за маркиране на датата, на която сте затворили по-дълготрайните продукти. 

Подходящ е за съхранение на плодове, зеленчуци, нарязани и подготвени за салата, сладкиши, хляб, паста и др. Можете да приготвяте маринати в съда, да съхранявате различни заготовки от храна,  да пренасяте вече приготвена храна.

Ако предпочитате изсушените плодове да останат по-меки, то можете да ги запазите, като прекратите сушенето им преди да са се втвърдили и после поставите във вакуумния съд. Комбинацията от вакуум плюс ниска температура е възможно най-доброто и здравословно съхранение на пресни плодове и зеленчуци. 

Бъдете практични, модерни и здрави!

ПОЧИСТВАНЕ

Вакуумният контейнер и капакът трябва да се почистят преди първоначална употреба. Може да се измиват с обикновен препарат за миене на съдове или в съдомиялна машина.

МАТЕРИАЛИ

Контейнерите са изработени от BPA FREE материал.

Ръчна вакуумна помпа Status

ПОДДРЪЖКА

За да се осигури безпроблемна работа на помпата, тя трябва да се почиства само с влажна кърпа. За да се осигури плавно движение, външната тръба трябва да се смаже отвътре с вазелин за хранителни цели. Не мийте помпата в съдомиялната машина.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Пластмасов съд 0,8л: 15,5 x 9 x 11,4 cm
Съд 2л: 22,5 x 15,5 x 11,5 cm
Съд 4.5л 29,5 x 18,5 x 15,5 cm
Ръчна помпа: дължина 142 мм, диаметър 4,3 см
Материал: ABS пластмаса
Марка:  Status
Произход: Словения

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies