Меню продукти
Ролки за вакуумиране 350 X 3000 mm, 3бр. в комплектаРолки за вакуумиране 35 см
Плик, ролки за вакуумно запечатване и съхранение на храна
Ролки за вакуумиране 35 см
Ролки за вакуумиране 350 X 3000 mm, 3бр. в комплекта

Status ролки за вакуумиране (гофрирани), 35см

Цена:
27,50 лв
В наличност
27.5 BGN
Код на продукта: StXL
Количество:

Описание

ПРОФЕСИОНАЛНО ФОЛИО ЗА ВАКУУМИРАНЕ 

Ролката XL - 35 сантиметра широка - е подходяща за вакуумно съхранение на големи парчета храна – хляб, ребра, пити кашкавал и други по-обемни продукти. Дължината на вакуумния плик може да бъде напълно адаптирана към размера на хранителния артикул. Чрез вакуумно опаковане храната Вие я предпазвате от разваляне и запазвате нейната хранителна стойност.

Какво прави вакуума най-добрият избор за съхранение на месо и други хранителни продукти за продажба?

Като съхранявате храната си под вакуум в непропускливи вакуумни торбички за храна, вие я предпазвате от окисляване. Кислородът е основният елемент, позволяващ развитието на бактерии и плесени, които причиняват разваляне, гниене или промяна на аромата и вкуса на храната.
Чрез просто премахване на въздуха от торбата (или контейнера) вие удължавате срока на годност на вашата храна по напълно естествен начин без добавки, които биха повлияли на вкуса, аромата или външния вид на консервираната храна. Дори след като са били съхранявани известно време, вашите хранителни артикули ще имат абсолютно същия вкус, както в деня, в който сте ги опаковали.

Вакуумните торбички Status предпазват напълно съхраняваните хранителни продукти

Вакуумното опаковане на храните удължава срока им на годност и:
 • предпазва продуктите от външни влияния по време на съхранение,
 • позволява безопасен транспорт без повреди и
 • е  подходяща опаковка за търговия на дребно.
Ролките за вакуумно опаковане с размер XL могат да се използват у дома или професионално, но обърнете внимание на максималната широчина, с която работи Вашият уред!
Ролките фолио с ширина 350 mm (13.8”) могат да се използват за направата на вашите собствени вакуумирани торбички, които отговарят изцяло на дължината на хранителния продукт, поради което са подходящи за съхранение на различни храни като:
 • големи парчета прясно месо , които искате да замразите (свински котлети и ребра);
 • сушени месни продукти, които искате да запазите на парче – прошуто, бекон, пушени ребра;
 • сирене и кашкавал;
 • питки;
 • цяла плодова торта и
 • цели големи зеленчуци, като тикви.
Продуктите за вакуумно опаковане са подходящи както за домашна употреба, така и за транспорт и търговия на дребно.

Ролките Status са най-добрият избор за съхранение във вакуум!
Съставът на материалите, дебелината на фолиото и височината на оребрения профил са трите фактора, които отличават некачественото фолио от висококачественото фолио. Фолиото Status е резултат от няколко години изследвания и използване на първокласни материали от европейски произход . Ето защо той гарантира най-добрата възможна защита на вашите съхранявани хранителни артикули, което ще запази всичките им уникални вкусове и аромати.

Техният материален състав е от жизненоважно значение, за да се гарантира, че торбите са непропускливи и че съхраняваните храни са добре защитени
Полиамидът гарантира, че торбите ще бъдат непропускливи и предпазва съхраняваните хранителни продукти от нежеланото въздействие на кислорода. Външният слой на вакуумните торби Status съдържа до 30 µm полиамид, което е значително повече от конкуренцията. Вътрешните слоеве са изработени от полиетилен, който е безопасен за храна и гарантира, че торбите ще се запечатат по висок стандарт, когато се слеят.

Фолиото за вакуумно опаковане Status е най-дебелото на пазара!
Дебелината на вакуумния плик е важна, защото гарантира, че хранителните продукти ще се съхраняват по висок стандарт без опасност от пробиване или спиране и че ще се стопи при високи температури, без да се разтопи в плика. Фолиото за вакуумно опаковане Status има един оребрен и един гладък слой. Първият е с дебелина 130, а вторият 100 µm. Това е професионална дебелина , която гарантира, че храните се съхраняват безопасно дори във фризера, където се трият една в друга.

Защо е толкова важно фолиото да е оребрено?
Оребреният профил играе важна роля в процесите на изсмукване и топене на въздух . Гарантира, че вакуумирането не оставя въздушни джобове , които биха довели до разваляне на храната; също така улеснява извличането на въздуха от торбата, в противен случай слоевете биха се слепили и биха попречили на извличането на останалия въздух.
Дебелината на оребрения профил гарантира, че торбите ще се залепят добре дори след дълга поредица от цикли на залепване. Профилът на торбичките Status е с дебелина 0,2 мм , което гарантира, че торбичките са вакуумирани равномерно и по висок стандарт в първоначалните цикли на вакуумно опаковане, както и по-късно. Лошото залепване на торбите и произтичащата от това невъзможност да задържат вакуум са проблеми, които често възникват при торби с по-лошо качество. В такива случаи потребителите често подозират грешка в опаковъчната си машина, но за щастие проблемът е в чантите.

Характеристики
 • Без BPA,
 • подходящ за готвене sous vide,
 • непропускливи,
 • подходящ за повторна употреба,
 • безопасни за храната,
 • неутрални на мирис и без вкус.
 • 3 броя в комплект
 • размер 350 x 3000 мм
 • произведени в Словения.
* Status ролките за вакуумно съхраниние са универсални.
* Подходящи за професионални вакуумиращи машини чрез изтегляне с работна широчина 35 см и повече.

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies