Меню продукти
Тиган Risoli от масивен лят алуминий с незалепващо покритиеТиган Risoli, незалепващ, бързо нагряващ
Тиган с незалепваща повърхност Risoli, алуминий 6мм
Тиган Risoli Dr. Green с ергономична дръжка, термоизолирана
Тигант Risoli
Risoli висококачествен тиган от лят алуминий и незалепващо покритие
Тиган Risoli за здравословно готвене без мазнина

Тиган Risoli "Dr. Green" с незалепващо покритие

Цена:
71,00 лв
В наличност
71 BGN
Код на продукта: Rt1
Количество:
Размер:

Описание

Чудото на "Зеления камък"  

Тиганът Risoli "Dr. Green" е направен от лят алуминий с незалепващо каменно-гранитно покритие "Green Stone". Зеленият камък това е 3-слойно екологично покритие на водна основа със зелен камък.
Употребата на най-висококачествени и подходящи материали в производствения процес, комбинирана с ръчно довършване на всеки артикул, гарантира високото качество на продуктите на Risoli за дълго време (сертификат за качество ISO 9001:2000). Поради изключителното си незалепващо покритие продуктите на Risoli  са идеалното решение за приготвяне на здравословни и диетични ястия без добавяне на мазнини. Покритието е с висока износоустойчивост, за интензивно всекидневно използване. Тиганът е особено подходящ за готвене на „тих огън“ или нисък температурен режим. Има удобна soft-touch дръжка от ABS силикон, с която нямате нужда от ръкохватки. Подходящ е за всички видове котлони, освен индукционни. Не се препоръчва да се мие в съдомиялна машина.

Продуктите на Risoli са произведени от лят алуминий с дълготрайно незалепващо покритие. Употребата на най-висококачествени и подходящи матириали в производствения процес, комбинирана с ръчно довършване на всеки артикул, гарантира високото качество на продуктите на Risoli. Поради изключителното си покритие - безопасно за здравето, устойчиво и естетично - продуктите на Risoli са идеалното решение за здравословно готвене и диетична храна (без мазнини). Изключително лесни за поддръжка и почистване. 

Полезни съвети

Преди първото ползване измийте с топла вода и препарат, намажете с масло или олио за готвене, и оберете с хартиена салфетка излишното количество мазнина. Винаги гответе на възможно по-ниска температура без предварително подгряване. Вашият алуминиев съд се загрява достатъчно бързо. Никога не прегрявайте съда (максимална температура 200 - 240°C ). Лятият алуминий е много добър проводник на топлина и продължителното прегряване може да повреди покритието "Green stone". Никога не нагрявайте съда празен! Не използвайте метални прибори, които могат да увредят незалепващото покритие. Изчаквайте съда да се охлади преди измиване. За по-дълъг живот не се препоръчва миене в миялна машина, както и използване на абразивни препарати и телени гъбички. Топла вода и малко препарат са достатъчни, за да почистят идеално вашият съд Dr. Green. Съдът трябва да се използва само за готвене. Не го използвайте за съхранение на храна за дълго време, защото някои по-агресивни храни могат да повредят покритието. Съхранявайте внимателно съда, като го пазите от надраскване. Периодично "подхранвайте" специалното незалепващо покритие, като намазвате с малко количество мазнина, и обирате излишъка със салфетка. Така Вашият Risoli тиган ще ви служи дълги години!

С Тиган Risoli "Dr. Green" вие ще преоткриете удоволствието от готвенето! Незалепващото покритие прави почистването още по лесно.

Отвори вратата на здравословната и вкусна храна!

 

Характеристики 

-          Лят алуминий с дебелина 6 mm

-          Специално трислойно незалепващо каменно Greenstone покритие

-          Висока защита от надраскване на покритието

-          Възможност за готвене без мазнина и без залепване

-          Производител:  RISOLI, Италия

-          Цвят:  зелен

-          Материал:   алуминий еднослоен 

-          Дължина на дръжката: 20 см

Размери 

      -     Ø 24 см:   27 x 45 x 7 cm; вътрешен диаметър - 24 см Цена: 71лв.

      -     Ø 28 см:   30 x 46 x 7 cm; вътрешен диаметър - 28 см Цена: 80лв.

Висококачествените Risoli тигани пестят време и енергия чрез ускорено загряване и равномерно разпределение на температурата по цялата повърхност. Гответе екологично и здравословно!

Доброто здраве започва от добрия тиган!

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2022 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies