Sousvant уред за готвене по Sous Vide технология
Цена:
780,00 лв
499,00 лв
Не е наличенКод на продукта: SV-800
Описание
Су Вид метод на готвене или готвенето във вакуумГотвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”, идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”. При този метод на готвене, храната е запечатана в херметически затворен плик, при което се приготвя на ниска температура за дълго време. Този вид технология на готвене се прилага в ресторанти от най-висок клас като се цели да се постигне наситен аромат, сочна конситенция и запазване на ценните хранителни вещества в продуктите. Температурата е толкова ниска, че е изключено завиране, а вакуумираният плик не позволява на естествените сокове и арамати да напускат храната.
Предимстава на вакуум готвенето:
• запазване на цвета, аромата и полезните вещества на хранителните продукти
• по-нежна консистенция на храната, крехкост
• равномерно и прецизно готвене
• винаги отлични кулинарни резултати
• предотвратява развитието на микроорганизми, като така готовият продукт се съхранява за по-дълго време
Sousvant за пълноценна, вкусна и първокласна храна
Уредът за готвене във вакуум Sousvant на американската марка Tribest е най-лесният начин да постигнете професионални кулинарни гурме резултати в удобството на вашата кухня. С иновативен и all-in-one дизайн уредът за вакуумно готвене Sousvant е снабден с мощна 1000-ватовa циркулираща система, която ви позволява да приготвяте храната като истински майстор готвач във всеки един момент. Насладете се на интензивния аромат и сочната консистенция на вашите рецептите с уреда за вакуумно готвене Sousvant. Зеленчуците запазват свежия си цвят и богат вкус, месото остава сочно, крехко и равномерно приготвено. Благодарение на уреда за вакуумно готвене Sousvant, вие лесно ще постигате винаги професионални кулинарни резултати в домашна обстановка без да е нужно да имате предишен опит. Изключително лесен за работа: всичко, което трябва да направите е да опаковате пресните зеленчуци или месо с уред за вакуумиране и да поставите храната в контейнера. След това задавате температурата и времето и уредът за готвене под вакуум прави останалото.
Защо да изберем уреда за вакуумно готвене Sousvant
• Красив и елегантен all-in-one дизайн
• Прозрачен съд за готвене, който ви позвоялва да следите процеса, без да отваряте уреда.
• Подвижен капак, който предотвратява изпарението и помага за поддържането на постоянна температура.
• Елегантния и функционален дизайн на уреда не изисква допълнителни контейнери, потопяеми циркулационни помпи, без допълнителни инсталации.
• Мощна 1000-ватова вградена система за циркулация позволява бързо загряване на водата до желаната температура на готвене с точност до 0.1 градуса, без да е необходимо да се притеснявате за минималните и максималните нива на запълване на контейнера.
• Безопасен цифров дисплей с вграден таймер за лесена употреба и винаги перфекти резултати.
• Оборудван с индикатор за безопасност, който предупреждава потребителя, ако захранването е било прекъснато и храната може да бъде опасна за консумация.
• Компактната изработка на уреда дава възможност за приготвяне на голямо количество храна, без да заема излишно кухненско пространство.
• Тиха и енергийно-ефективна работа
• Лесно почистване – Без повече мръсни съдове. Само забършете контейнера с мека кърпа
• Висока хранителна стойност на продуктите - хранителните вещества и соковете се запазват във вакуумната торба.
Tехнически характеристики:
Модел: SV-101
Обем на резервоара: 12 литра
Циркулация: 12 литра в минута
Температурен диапазон: 35°C - 90°C
Мощност на нагревателя : 1000W
Напрежение: 220V
Тегло: 4.5 кг
Размери в см: 29 (Д) x 19 (Ш) x 39 (В)
Гаранция: 2 години
Производител: Tribest, САЩ