Меню продукти
Чайник за суров чай Tribest	Чайник за суров чай Tribest
Чайник за суров чай Tribest 45*C
Ел. кана за суров чай и шоколад Tribest
Чайник за суров чай Tribest
Електрическа кана за суров чай при 45 градуса от Tribest
Чайник за суров чай Tribest
Чайник за суров чай Tribest
Автоматична кана за чай Tribest

Чайник за суров чай Tribest

Цена:
149,00 лв
Не е наличен
149 BGN
Код на продукта: R450
Заяви

Описание

Супер бърза, супер елегантна, блестяща технология!  

Tribest стъклен електрически чайник за суров чай не е вашият обикновен чайник. Уникалните му предварително зададени функции го правят най-модерният чайник на пазара. Загрейте водата до желаната температура с натискането на един бутон, включително функция за „суров чай“, запарен при ниска температура, която загрява до 45 °C (115 °F). Предварително настроените бутони ви позволяват да настроите чайника според вашите нужди. Натиснете “Boil” ("Кипване"), за да заври бързо и безопасно. Функцията за безопасност при автоматичното изключване гарантира безопасна употреба на чайника. Той се изключва автоматично когато водата достигне точка на кипене.

Използвайте бутона Warm/Select  (загряване/избор), за да преминете през четирите различни предварителни настройки. Изберете настройка за кафе и топла вода с температура от 90 °C, идеална за приготвяне на кафе или разтворимо кафе. Изберете предварително зададена настройка за черен чай, за да сварите чая си при 80 °C. Можете да сварите чая си в отделна чаша или да поставите чаени листа директно вътре в чайника, след като водата е загрята. Мрежестият филтър, разположен в основата на чучура, ще филтрира всички едри частици, така че да получите ароматна и бистра чаша чай. Изберете предварително зададения зелен чай, за да го сварите при 70 °C. А функцията затопляне ще запази останалият чай топъл до 6 часа или може просто да изключите чайника с натискане на бутона за изключване, тъй като отнема само около 30 секунди, за да се загрее отново.

И накрая, за суровоядците има програма Raw, която ще затопли водата само до 45°C. Използвайте предварителната настройка Raw, когато правите суров горещ шоколад и се наслаждавайте на наистина топла чаша суров горещ шоколад, без излишно да използвате високоскоростен пасатор. Просто загрейте водата в чайника с помощта на предварително зададената Raw настройка и изсипете водата в чашата с вашите сурови шоколадови съставки, като сурово какао на прах и малко агаве. Няма да гадаете каква е температурата на водата, когато използвате чайника, тъй като предварителната настройка гарантира загряването на водата до перфектна температура от 45 °C .

Можете не само да използвате чайника за чаша чай със суров чай или други напитки, но можете да го използвате и като инструмент за ускоряване на процеса на приготвяне на хляб. Използвайте предварителната настройка за затопляне на вода и смесете  с мая при 45 °C, което е оптималната температура за активиране на дрождите. Сега можете да спестите време, когато правите пресен хляб у дома.

Подобно на всички продукти на Tribest, чайникът Tribest Glass Raw Tea е внимателно проектиран с оглед на вашето здраве. Чайникът е с голям 1,7-литров вътрешен стъклен корпус с външен защитен слой, изработен от материал без BPA, за да ви предпази от изгаряне, когато чайникът е горещ.

Загряването на водата до желаната температура никога не е било по-лесно! Насладете се на перфектната си чаша чай с чайника Tribest Glass Raw Tea.

ПРЕДИМСТВА
 

 • Стъклено тяло  - Вътрешният слой е изработен от стъкло за устойчивост и лесно почистване
 • Предварителни настройки  - програмните настройки на температурата ви позволяват да програмирате чайника според вашите специфични нужди (настройки за варене или просто топла вода, кафе, черен чай, зелен чай и „сурова“ температура)
 • Raw Сурова температура“  - настройте водата си на перфектната температура за сурово готвене от 45 °C.
 • Двойни стени  - Стъклена стена с пластмасов външен слой добавя устойчивост и ви предпазва от изгаряния, когато чайникът е горещ, като същевременно запазва водата ви топла без контакт с пластмаса.
 • Филтър  - Бързо и ефективно загрявайте вода за чай, без да попадат остатъци от чаени листа в напитките ви
 • Безжичен - безкабелен 360-градусов завъртащ се дизайн прави лесно поставянето на чайника обратно на място
 • Голяма вместимост - капацитет от 1,7 литра означава, че ще получите достатъчно топла вода за няколко напитки
 • Без BPA - Всички пластмасови части са без BPA, за да се гарантира безпроблемна употреба
 • Поддържа топлина - поддържа водата топла до 6 часа
 • Автоматично изключване  - автоматично се изключва, когато течността достигне точка на кипене
 • Синя LED светлина - Следете чая си дори на тъмно! 

Tribest чайник за суров чай е единственият чайник на пазара с уникална настройка за сурово готвене (RAW). Но това не е всичко. Той също така включва предварителни настройки за приготвяне на:

 • кафе при 90 °С
 • черен чай при 80 °C  
 • зелен чай при 70 °C
 • RAW (суров чай) при 45 °C

Тази разширена функция ви позволява да приготвяте любимата си напитка с желаната температура в рамките на няколко минути.

Това прави чайника на Tribest  перфектния подарък за сватба, рожден ден или друг празник.

Характеристики

Maрка: Tribest           

Модел:  GKD-450

Вместимост: 1.7 л

Мощност: 1500 W

Волтаж:  220V

Тегло: 2.72 кг

Размери: 16.5 см(Ш) х 21.60 см(Д) х 28 см(В)

Гаранция: 2 години

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies