Меню продукти
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиранеVIDIA VACUUM SEALER
Вакуумно запечатване с Vidia
Вакуумно опаковане Vidia
Вакууматор Vidia, за съхранение на храна, сушени продукти, билки, гъби
Вакууматор Vidia с електронна везна
Машинка за вакуумиране Vidia
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиране
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиране
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиране
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиране
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиране
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиране
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиране
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиране
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиране
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиране
Вакууматор Vidia, домашно вакуумиране

Vidia уред за вакуумиране на храна

Цена:
229,00 лв
В наличност
229 BGN
Код на продукта: VacV
Количество:

Описание

ВАКУУМ: ЗА НАЙ-ДОБРО СЪХРАНЯВАНЕ НА ХРАНАТА

Защо да вакуумираме
?

Изтеглянето на въздуха и намаляването на контактуващия с храната кислород е възможно най-добрият метод за съхранение на прясна или сушена храна. Вакуумното уплътняване значително удължава срока на годност на храните - до 4 пъти по-дълго! Храната се запазва свежа по-дълго когато е запечатана в среда без кислород. Можете да съхранявате почти всяка храна, включително прясно и варено месо, плодове и зеленчуци, дехидратирана храна, сирене, тестени изделия, ориз, крекери, ядки, чай и др. Чрез запечатването в найлонов плик на различни ценности, бижута или други вещи, ние ги предпазваме от овлажняване, от запрашаване или от нежелан контакт с въздуха. 

Автоматична работа

За разлика от други апарати за вакуумиране, които за да активирате вакуума, изискват да заключите пантите от двете страни, вакууматорът Vidia има интегриран серво мотор, който автоматично отваря и затваря капака. Просто натиснете бутона Seal или Vacuum Seal и сепараторът автоматично затваря капака, изтегля въздуха, запечатва плика и отваря капака, когато всичко е готово. Можете да изберете настройката за по-леко вакуумиране за по-крехки и нежни съставки, както и настройката за влажни/мокри продукти, например за месо или други сочни храни.

Интегрирана везна

С интегрираната везна на капака на вакууматора претегляте точно това, което запечатвате. Можете да напишете тази информация върху плика или да измерите точното количество, от което ще се нуждаете при готвене. Везната има голям цифров дисплей, което елиминира необходимостта от закупуване на допълнителна кухненска везна. Тя включва функция измерване на тарата, която автоматично изважда теглото на всеки съд, като ви позволява да измервате само съставките нето, независимо от размера или теглото на използваната купа.

Комплектът включва

Вакууматорът Vidia се предлага със стартов комплект за вакуумиране. С него вие можете веднага да започнете работа. Той включва 5 вакуумни торбички, готови за запечатване, както и ролка с вакуумно фолио, която можете да нарязвате на желаният от вас размер. Просто изрежете размера, който искате, запечатайте единия край, напълнете плика и с вакуум запечатайте от другия край. Също така е включен маркуч за вакуумиране на аксесоари, който може да се прикрепя към пликове с клапа, бутилки или контейнери, за да се отстрани въздуха от тях. (Забележка: Може да се наложи да използвате друг адаптер за закрепване на маркуча в зависимост от марката на контейнера или съда).

Внимание: уредът работи само с гофрирани ролки и пликове.

Характеристики

Мощност: 120W

Ниво на вакуум: ≥ -60KPa

Размери: 38 х 14 х 7.6 см

Тегло: 1,75 кг

Производител: Vidia

Гаранция: 2 години

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2023 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies