Меню продукти
Angel 5500Angel juicer
Angel 5500
Angel 5500
Angel 5500 parts
Angel 5500
Angel 5500
Angel 5500
Angel 5500
Angel 5500
Angel 5500

Angel 5500 - висок клас фрешмашина

Цена:
2840,00 лв
В наличност
2840.00000 BGN
Код на продукта: AJ-55
Количество:

Описание

Изцедете сока до последната капка!

Машините за фреш Angel са Ролс-Ройса в сферата на сокоизстисквачките. Ненадминати в ефективността и в извличането на максимум сок от вашите плодове и зеленчуци. Тестовете с тази машина са наистина изненадващи. Пулпата от морковите е значително по-суха от тази изхвърляна от други машини, а отпадъка от ябълки е незначително количество. Но истинската сила на Angel е в изцеждането на зеленолистни - наистина изцежда листата на маруля и спанак до последна капка. Цената която плащате ще се възвърне в максимален добив на сок, витамини, ензими и минерали. Изследвания на сока от Angel и на сок от други модели машини показва стойности на калций до 17 пъти повече и магнезий до 5 пъти повече от еднакви продукти. Това се получава благодарение на разкъсването на клетъчната стена на зеленолистните растения и фиброидната структура на сока, получен чрез Angel. 

Само с 82 оборота в минута скорост на въртене Angel запазва всички важни елементи от продуктите в сока, които са ценни за организма като витамини, минерали и живи ензими. Сокоизстисквачката е снабдена с най-новия тип валове - дълги цели 22 см, които ефективно и в същото време внимателно обработват продуктите в три стъпки. В първата фаза, продуктите се смилат грубо (което дава 60% от сока), във втория етап те буквално се "дъвчат" (и се добавят още 30% сок към това, което дава обикновената сокоизстисквачка), а на третата фаза получената вече каша се пресова, за да се изцеди до капка продукта (+10% повече сок), в резултат на което се изхвърля почти суха пулпа. Машината за фреш Angel се състои от само четири части и по този начин сглобяването и разглобяването е много просто. Макар миенето на машината да е лесно с включените в комплекта четки и шпатула, препоръчваме да накиснете предварително цедката, която вероятно доста е задръстена от дългите целулозни нишки на зелените растения.

Angel е в състояние да направи сок практически от всеки вид продукт - плодове, зеленчуци или билки, зелени треви и листа до най-твърдите кореноплодни. С тази корейска сокоизстисквачка ще имате отлични резултати дори при обработване на стръкове ечемик, зеле, листни зеленчуци, билки (като кориандър, коприва, лавандула), филизи и кълнове. В същото време тя може да направи ядково мляко, тофу, пикантен пастет и фъстъчено масло (с допълнителна приставка)!

Серията на Angel се допълва от още два модела - 7500 и 8500s. Какво е различното спрямо модел 5500? Когато изстискваме зеленчуци (например пшенична трева, троскот и т.н.) е лесно да се претовари сокоизстисквачката. При 7500/8500 имаме сензор, който автоматично разпознава допълнителното съпротивление и сменя посоката на въртене навън автоматично. Това ще предотврати създаването на екстремно голям натиск в устройството, което би могло да повреди цедката. А модел 8500s e изработен от хирургическа стомана тип SUS 316, което е отбелязано на корпуса, цедката, предпазителя и върху валовете. 

Допълнителни приставки за сокоизстисквачка Angel

Приставка за меки плодове  (едра цедка)

Подходяща  за меки плодове и зеленчуци като грозде и домати и за тези, които предпочитат повече пулпа в сока си. 

Фина цедка

Това е цедка, която е включена в комплекта на сокоизстисквачката Angel. С нея могат да се изцеждат всички съставки като плодове, зеленчуци, листни зеленчуци и треви, както и да се приготвят ядкови млека.

Плътна приставка

Подходящ за фъстъчено масло и всички други видове ядкови пастети.

Приставка за пюре

Тази приставка може да се използва когато продуктите трябва да бъдат смлени  или нарязани. С приставката за пюре правите не само смутита, но и сладолед, сорбет или бебешка храна.

Характеристики
 • Корпус: Неръждаема стомана
 • Валове: Неръждаема стомана
 • Тип на сокоизвличане - бавно пресоване с два вала
 • Скорост на въртене - 82 об. в мин.
 • Мощност: 180W
 • Напрежение: 220V / 50Hz
 • Извличаща сила: 3 к.с.
 • Фуния за продукти: 100мм. (ръб) / 42мм. (тръба)
 • Тегло: 9,4 кг 
 • Размери: 263 x 488 x 194 mm
 • Цвят: естествен, неръждаема стомана
 • Автоматична ретракция: НЕ
 • Предпазител (бушон): 250V/7A
 • Марка: Angel CO LTD.
 • Произведено: Южна Корея
 • Сертификати: CE, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, KC, C-Tick, EMI/EMS, PSE 
 • Гаранция: 2 години (при домашно ползване)  /опция за удължена 3 годишна гаранция/
 

Коментар

Коментари на клиенти:

Вторник, 08 Октомври 2013
Машината е супер! Няма сравнение с това което имахме преди. Много хубаво изстисква зелени листа.
Не е евтина но си струва парите.

Поздрави

Пьотр
Deyan Dyakov
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies