Меню продукти

Новите модели блендери на Vitamix Ascent с технология NFC
Винаги сме харесали блендерите на Vitamix заради ненадминатото си представяне и надеждност. Със серията Ascent, Vitamix показва високотехнологично преобразяване на своите блендери. 

Vitamix са известни с висококачествените кани, мощни двигатели, висока производителност и надеждност, ултра трайни ножове и прост контрол. Компанията се счита за консервативна, тъй като през всичките години продуктите са претърпели съвсем леки промени.

През 2018г. Vitamix разтърси този невероятен имидж с въвеждането на новата серия блендери Ascent. С модерен дизайн и интерфейс и NFC технология.

Новата серия Ascent

Компанията създава два основни модела в серия Vitamix Ascent: стандартен A2500 и усъвършенстван A3500. И двете устройства са оборудвани с двигател с мощност 1400W и ножове от неръждаема стомана, чийто експлоатационен живот на практика е безсрочен. Моделите използват NFC технология, която чрез разпознаване на контейнера автоматично регулира параметрите на двигателя - използвана мощност и скорост. Има само една разлика между моделите - различен интерфейс. A2500 е оборудван с аналогова скала и превключвател. VITAMIX  A3500 използва две допълнителни програми (общо пет) и сензорен интерфейс.

NFC технология

Серията Ascent използва новата технология NFC (комуникация на къси разстояния), благодарение на която блендерът може да определи точно кой контейнер е поставен върху основата на мотора и по този начин да регулира настройките. Това, също така, осигурява безопасна употреба - докато контейнера не е поставен правилно, блендерът няма да работи. Първоначално към Ascent серията не се предлагаха други контейнери освен основния с вместимост 2 литра. През есента на 2018г. Vitamix пусна две нови купи за приготвяне на напитки «to go». Тяхното предимство е по-малките им размери (225 мл и 600 мл) и допълнителните капачки. Лесно можете да вземете такъв контейнер със себе си, на път или във фитнеса. Новите контейнери също така не съдържат BPA и са защитени от промяна в цвета. Двустенните им стени запазват температурата на напитката за дъго и играят роля на термос. Могат да се измиват в съдомиялна машина.

Какви са разликите между A2500 и A3500?

Vitamix A2500
  • 3 вградени програми: смути, замразени десерти, гореща супа
  • интерфейс: аналогов бутон за лесно избиране на скорост, ръчни бутони, цифров таймер
  • Предлага се в четири цвята: сиво, черно, бяло и червено
Vitamix A3500
  • 5 вградени програми: смути, замразени десерти, гореща супа, сос, самопочистване
  • интерфейс: аналогов бутон за бързо регулиране на скоростта, сензорен екран, сензорни бутони за програмите и времето
  • Предлага се в един цвят: драскана стомана
Vitamix A2500 и A3500 - елегантност и лекота в използването
Изключително лесно и приятно се работи с блендера Ascent A2500. За да изберете ниво на мощност от 1 до 10, трябва да завъртите основния бутон в лявата му част. Също така, можете да избере една от трите предварителни програми (смути, замразени десерти, гореща супа). За приготвяне на специални рецепти използвайте импулсния режим. Цифровият дисплей показва времето за приготвяне. Ако искате да направите нещо по ваша рецепта, интерфейсът ще покаже изтеклото време.
При модел A3500 можете да избере една от 5 предварително зададени програми: замразени десерти, смути, гореща супа, сос и самопочистване. Процесът на почистване на устройството е много прост: напълнете контейнера с топла вода и добавете малко препарат за съдове, затворете капака и изберете функцията "самопочистване".

Vitamix A2300 - толкова е лесно!

При този модел имаме дизайна и интерфейса на А2500, но без предварително зададените програми. Едниствено Вие командвате работата на блендера с помощта на бутоните за старт, пулс и регулиране на скоростта. Висока сигурност и стандарт, комбинирани с простота и лекота на ползване!

Сега вече може да изберете кой дизайн и функционалност Ви допадат повече!
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies