Меню продукти
Vidia Vacuum BlenderVidia вакуумен блендер
Vidia Vacuum Blender
Vidia Vacuum Blender
Vidia Vacuum Blender
vidia-блендер-тест-(1)
vidia-блендер-тест-(2)
vidia-блендер-тест-(3)

Vidia блендер с вакуум

Цена:
560,00 лв
Не е наличен
560 BGN
Код на продукта: BL-001
Заяви

Описание

Vidia вакуумен блендер – революция в блендирането


Иновационна вакуумна система на смесване
Vidia е уникален по рода си блендер, който за първи път в историята на блендерите въвежда технология за разбиване на хранителните продукти във вакуум. Един от най-големите проблеми при смесването е значителната загуба на хранителни вещества поради окисляването, което се получава от високоскоростните блендери. Блендерът Vidia отстранява въздуха в каната още преди началото на смесването и по този начин на практика проблемът с окисляването е решен. В резултат получената консистенция е почти без никаква пяна, цветовете са по-ярки и наситени и най-важното е, че по-голямата част от хранителните вещества са запазили своите ценни качества.
Блендерът Vidia e най-новата иновация в блендирането предлагана на пазара. Благодарение на отлично изработената вакуумна система на смесване, той напълно променя представата за това колко здравословна може да бъде една храна приготвена на висока скорост. Ще останете впечатлени не само от бързината, с която ще приготвите вашите любими рецепти, но и от тяхната изключителена сладост, наситен цвят и не на последно място, те ще запазят своите витамини и минерали, толкова важни за нормалното функциониране на човешкото тяло.

Стилен и модерен дизайн
С красивия си и футуристичен дизайн, блендерът Vidia ще намери място във всяка кухня. В допълнение, каната за смесване е изработена от безвредни за здравето материали (без бисфеноли, BPA-free).

Мощност и бързина
Вакуумният блендер Vidia има уникална система за разбиване, която включва шест остриета от неръждаема стомана разположени под различни ъгли. В комбинация с мощния мотор развиващ до 20 000 оборота в минута и вакуумната система, Vidia бързо и прецизно трансформира съставките в гладка консистенция.

Лесна работа
Лесното управление на блендера Vidia ви позволява да избирате между аналоговa промяна на скоростта и напълно автоматично управление „ one-touch“, което първо отнема въздуха от каната, после раздробява съставките и ги обработва до гладка смес.

Допълнителна вакуумна чаша
В комплекта е включена и допълнителна вакуумна чаша за съхранение на вашите напитките като същевременно ги предпазва от оксиление. Само изсипете сока или смутито в чашата, поставете я на блендера и натиснете бутона VACUUM, за да се създаде вакуум. След няколко секунди въздухът е отстранен и вашите напитките ще останат свежи за по-дълго време. Може да я вземете със себе си, когато отивате към офиса, тичате в парка или просто да съхраните в хладилника за по-късна консумация.


Технически характеристики
Вместимост кана: 1.5 л
Вместимост чаша за съхранение: 0.75 л
Модел: Vidia BL-001
Цвят: червен
Мощност: 960W
Об. в мин.: 20000 об./мин.
Размери: 200 x 220 x 448 мм
Тегло: 3.4 кг
Гаранция: 2 години
Производител: Южна Корея/ Китай

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies