Меню продукти
Скрепер VitamixСкрепер за почистване Vitamix
Скрепер Vitamix от пластичен материал
Ергономичен скрепер Vitamix
Удобен за съхраниние
Подходящ за всички контейнери на Vitamix
Лесно се почиства и измива
Скрепер за изваждане на масла, пастети

Скрепер за почистване Vitamix

Цена:
43,39 лв
В наличност
43.39 BGN
Код на продукта: SkV
Количество:

Описание

Този скрепер за почистване е предназначен за използване с всички контейнери Vitamix и Ви позволява да извлечете максимума от всяка рецепта, като достигнете до трудно достъпни точки във Вашия контейнер, например под острието.

  • МНОГОФУНКЦИОНАЛНА УПОТРЕБА - Скреперът не само изстъргва/почиства под остриетата на блендера, но е удобен за изваждане да гъсти смеси като тахан, майонеза и кремове. Дългата дръжка Ви позволява да почиствате блендера, без да цапате ръката си.
  • ВИСОКО КАЧЕСТВО - Изработен от силикон без BPA. Подходящ за съдомиялна машина. Мекият силикон няма да надраска вашата кана, тиган или тенджера, което го прави нежен и безопасен избор за незалепващи и чугунени съдове за готвене също.
  • ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН - Ергономичната силиконова дръжка има сигурно захващане, което позволява удобна и лесна употреба. Дългата глава на накрайника достига до дъното на каната на блендера, като същевременно се съобразява с формата на стените за обиране и премахване на различни храни.
  • ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ - С изцяло силиконов дизайн, не залепва и не задържа хранителните частици и бактерии, което го прави лесен за почистване и дезинфекция. С отвор в края на дръжката, скреперът може да се закача като удобен кухненски аксесоар.

Размери: 4.8 см (Ш) x 35 см (Д)

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies