Меню продукти
Автоматична фреш машина за портокали Zumex VersatileZumex Versatile фрешмашина
професионална фреш машина Zumex Versatile
професионална фреш машина Zumex Versatile
професионална фреш машина Zumex Versatile
Автоматична фреш-машина Zumex Versatile за портокалов сок

Zumex Versatile професионална фрешмашина

Цена:
11406,00 лв
9750,00 лв
В наличност
9750.00000 BGN
Код на продукта: ZVERS
Количество:

Описание

Гъвкавост във Фреш бизнеса  

Versatile Pro на Zumex e автоматична машина за портокалов сок изцяло самостоятелна и приспособима към вашия стил на работа. 
Versatile Pro е компактна, напълно автоматизирана фреш машина, която може да произвежда до 2,5 литра прясно изцеден портокалов сок на минута, само чрез натискане на бутона.

Versatile Pro е изключително удобна машина за фреш за места, където има голямо търсене на сок, като фреш барове, кафенета, ресторанти и др. Подаващото устройство е интегрирано и позволява машината да бъде напълно автономна и по-ефективна. Благодарение на интуитивния цифров дисплей можете да конфигурирате режима на работа така, че да съответства на вашия стил на работа.

Освободете се от грижата да режете и стискате една по една половинките на портокалите - Zumex предлага технология за работа на сокоизстисквачката без човешка ръка!

Характеристики

 - Уникална антибактериална технология ASP за лесна поддръжка и почистване без загорял сок

 - Програмируема според мястото на използване

 - Задавате броя на портокалите, които да се изцеждат всеки път

 - Два режима на работа: Самообслужване /ръчно/ - сокоизстисквачката  стартира чрез натискане на един бутон и Автоматичен режим

 - Панел с бутон  за управление с интерфейс, показващ на потребителя състоянието на устройството по всяко време. Меню с много опции, които позволяват пълен контрол на услугата на 23 различни езика

 - Нова система без капки

 - Нова лесно подвижна основа, подходяща за съдомиялни машини

 - Вградени съдове за кори

 - Производителност: средно - 22 плода/ мин.

Поради технологичния напредък Zumex се превърна в световен лидер в областта на техническото развитие и маркетинга на фрешмашини. Versatile Pro е най-добрият му актив. Иновациите, разработени от изследователския екип на Zumex, включват нова електроника, която предлага два избираеми режима на работа и нов лесен за използване сензорен дисплей, включващ множество разширени функции. В режим на самообслужване ще можете да предложите на клиентите си възможността да сами да си направят сок.

Изборът на професионален режим ви дава възможност  за предварително задаване на програма, за да изцежда определен брой портокали всеки път, когато се използва. Процесът на изстискване започва с натискане на бутона ON и завършва, когато цикълът приключи.

Zumex Versatile Pro Orange Juicer ви позволява да конфигурирате много повече функции - от избор на 23 езика до броя на чашите сок и количеството плодове, които да се изцеждат, също така да се генерира доклад за инцидент, ако машината изисква техническа поддръжка.

Друга особеност на Versatile е капацитетът на захранване, който може да побере до 10 кг продукти - контейнер за плодове, който ще осигури автономно и свободно обслужване в барове или ресторанти, което го прави идеален избор за бутиков хотел и на самообслужване.

Изборът на цветове за новата Versatile Pro Orange сокоизстисквачка предлага истинска изтънченост и забележителен външен вид в класическия оранжев цвят, а сега и в сребърен или графит. Подиума (щанда) също се предлага в тези три цвята и може да бъде закупен като допълнен аксесоар, който ще се адаптира безпроблемно към уникалните линии на дизайна на машината и ще осигури по-голям капацитет за съхраняване на допълнителни отпадъци.

Какво представлява ASP

ПЪРВОТО ПОКОЛЕНИЕ ФРЕШ МАШИНА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНА АНТИБАКТЕРИАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ ASP (антибактериален сребърен полимер)

Тъй като хигиената е на първо място, Zumex се ангажира с най-новите технологии. Инжектирането на течно стъкло в някои от машинните части позволява пълното отстраняване на 99,9% бактерии, които могат да се разпространят в процеса на използване на машината. ASP освобождава сребърни йони, които във влажна среда привличат бактериите, като навлизат в ензимната мембрана и я отстраняват.

Спецификации

  • Размери: (Д x В x Ш) 47 x 85 x 55 см
  • Тегло: 54кг
  • Напрежение: 230-240V, 50 Hz
  • Мощност 0,43 к.с.
  • Гаранция: 2 години, с опция за удължаване до 5 год.
  • Изходяща скорост: 22 портокала в минута средно
  • Размер на плодовете: 70-81 мм
  • Капацитет на подаващото устройство: 10кг или 22 литра
  • Капацитет на кофата за отпадъци: 2 кг / 5 кг
  • Двоен магнитен детектор и защита на двигателя

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2020 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies