Меню продукти
Ренде за зеленчукови спиралиСпиралайзер
Спиралайзер за ленти, спирали, кръгчета
Ренде за зеленчукови спирали
Ренде за зеленчукови спирали
Ренде за зеленчукови спирали
Ренде за зеленчукови спирали
Ренде за зеленчукови спирали
Ренде за зеленчукови спирали
Ренде за зеленчукови спирали
Ренде за зеленчукови спирали
Ренде за зеленчукови спирали
Ренде за зеленчукови спирали
Ренде за зеленчукови спирали

Спиралайзер Spiral Vegetable Slicer

Цена:
39,00 лв
36,00 лв
Не е наличен
36.00000 BGN
Код на продукта: SP
Заяви

Описание

Spiral Vegetable Slicer 

е мултифункционален уред, с който можете да подготвите тиквички, цвекло, репички, краставици и моркови на зеленчукови спагети, ленти, спирали или заготовки за салати, украси, пържене и готвени ястия. 

Какво ще намерите в комплекта и как да го използвате:


Ако желаете да си приготвите например юфка, да речем от картофи, или спагети от тиквички или краставица, то това е правилният избор на резец. Поставете цял зеленчука на шипчетата и въртете, без да го нарязвате предварително, за да получите фини спирали. Ако обаче направите надлъжен разрез до сърцевината на продукта, без да го разцепвате напълно, само от едната страна, то ще получите кръгчета от продукта. Разрязвайки продукта надлъжно, симетрично и от две страни, то ще получите полукръгчета. Всичко е въпрос на предпочитания, вкусове и фантазия.Подходящ е за заготовки за салати. Прави по-едра спирала за разлика от ситния нож. За да си направите кръгчета за пържене, например лучени кръгчета, тиквичка или чипс, то отново трябва да нарежете продукта до средата по цялата дължина, както и при шредера.


При този избор на резец, получения разрез е най-голям, в сравнение с предходните два избора. Тук също можете да направите надлъжни разрези, за да получите кръгчета или полукръгчета, ако не желаете плътна широка лента (спирала). Имайки в предвид площта на разреза, която тук е най-голяма можете да подготвите картофи за пържен чипс, тиквички за пържене или лучени кръгчета. Избора остава изцяло Ваш.
Това са само напътстващи съвети, експериментирайте!* За да смените един нож с друг, просто трябва да издърпате нагоре приставката, която ползвате и да я замените с друга. Приставките са подредени в улеи, намиращи се в самия Спиралайзер. Освободете избраната приставка чрез натискане на задържащия палец, който стърчи леко от корпуса на Спиралайзера.

- Силиконови вакуум крачета
Уреда разполага със силиконови вакуумни крачета, които можете да ползвате чрез натиск на уреда над съответното краче за по-голямо сцепление с основата и стабилност на уреда при работа. За да освободите уреда от плота, издърпайте леко палеца на всяко едно краче.

Полезни съвети за употреба

- Уверете се, че плота е сух, за да могат да се захванат по-добре вакуумните крачета, което ще придаде по-голяма стабилност на уреда при рязане на продуктите;
- Можете да отстраните приставките от Спиралайзера, когато не ги ползвате, за да ги запазите чисти;
- Подбирайте продукти, които са с диаметър поне 1,5 см дебели, дълги и по-прави, за да може да се получат дълги и красиви ленти/спирали;
- Пригответе си сламка, дълга клечка или друго подходящо, с което по-лесно можете да изчистите отвора на металния резец от останалата сърцевина;
- Експериментирайте с един продукт на всички рендета, за да видите реално резултата, и така ще можете да избирате по-лесно занапред.

Почистване и поддръжка

Почистването е повече от лесно. Разглобете уреда, като отстраните приставките чрез издърпване, прихващача с дръжката, платформата и изплакнете добре под течаща вода. Подсушете и съхранявайте на подходящо място - сухо, умерена температура, на закрито. Моля, не използвайте абразивни гъби и агресивни почистващи препарати, както и такива с химически състав, неподходящ за почистване на домакински уреди, за да запазите по-дълго уреда като нов.

Окомплектовка:
- Приставка с плътен нож;
- Приставка със ситен нож;
- Приставка с едър нож;
- Прихващач с дръжка;
- Платформа с бутало;
- Основа със силиконови крачета.

Характеристики:

- Размери: 30 х 15 см - Височина 22 см.;
- Материал на корпуса: пластмаса и метални части; 
- Материал на приставките: Корпус - пластмаса ABS, Остриета - Неръждаема стомана;
- Произход: Китай
Гаранция: 12 месеца 

Коментар

Коментари на клиенти:

Четвъртък, 09 Май 2019
Опитвам нов начин на хранене - веганство суровоядство, но някак ми стана скучно само от зеленчукови и плодови салати... Скоро си купих този уред и съм повече от доволна. Сега храната ми, макар и да не е готвена, не е скучна. За минути успявам да си направя най-вкусните зеленчукови спагети. Уредът е лесен за употреба и почистване, много лек и малък, за да стои постянно на кухненската маса и да е винаги под ръка. Страхотна покупка.
Insomnia
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies