Меню продукти
Sana EUJ-707, хром, по-добрата сокоизтисквачка
Sana Juicer - screen533edf9c6b4ea.jpg
Sana Juicer - pusher and pasta set ss.jpg
Sana Juicers - conta533edfea69f41.jpg

Sana EUJ-707 - хоризонтална пресоваща сокоизтисквачка, хром

Цена:
699,00 лв
649,00 лв
Не е наличен
649.00000 BGN
Код на продукта: EUJ-707cr
Заяви

Описание

Sana джус екстрактор от Omega

Дългоочакваният модел хоризонтална пресоваща сокоизтисквачка е вече тук - Sana by Omega e премиера за края на 2013. Първата пресоваща машина с толкова голям отвор за плодове и зеленчуци! Досега само някои модели вертикални машини имаха близък размер до този, но сега Sana променя ситуацията. Пресоващата машина вече не е бавна, както се твърдеше за други модели. Пускате по-едри парчета през отвора, а машината ги захапва и смила сама.

Не само новият дизайн е впечатляващ при Sana. Тази машина от последно поколение е снабдена с мощен мотор, който ще изцеди до сухо пулпата, преди да я изхвърли. Така в сока попадат повече витамини, ензими, минерали и сокове от вашите продукти. Максималната ефективност е гарантирана от двустепената система за изцеждане на вала и ниските обороти на въртене 70 об./мин. Може би не тихата работа на машината е най-впечатляващо за ценителите на здравословния сок. Със Sana ще изцеждате с лекота и твърди и меки продукти, всякакви зеленолистни, без да увреждате нутриентите чрез загряване или окисление, както се случва при центробежните модели. Sana не се задръства от дългите целулозни влакна на целината, а вие продължавате с поредната чаша здраве, без да губите време за разглобяване и чистене.

Sana EUJ-707 e първият модел хоризонтална пресоваща машина, която има втора цедка с по-едри отвори, за да е възможно приготвянето на сок с повече парченца плод. Сега няма да изхвърляте месестата част на меките плодове (ягоди, киви, круши) и сокът от домати ще бъде още по-плътен. Цедката с големи отвори увеличава добивът на сок от меки продукти. А с помощта на новото бутало със силиконов пръстен, ще се справяте с меките продукти без остатъци от тях по стените на гърлото и между вала и цедката, което определено бе недостатък на вертикалните модели. 

От изключителна важност са материалите от които е направена вашата сокоизтисквачка. При Sana са използвани безвредни за здравето материали -  пластмаси без бисфеноли (all BPA free). Дългата употреба е гарантирана и от супер-здравата пластмаса, използвана за изработката на вала и трите цедки. 

Не може да се подминат качествените промени по отношение на съдовете, включени в комплекта. Новият модел на Omega за Европейският пазар Sana e снабдена със стъклена кана за сок и с контейнер за отпадъци от неръждаема стомана. Дизайнът на машината е красноречив сам по себе си. Но едва след като започнете да я използвате, ще откриете удобството на кабела, който може да се завърти на всяка страна, да се включи към контакт, независимо на коя страна се намира, а на вас няма да ви се мота кабел по кухненския плот. 

Смело ви препоръчваме този нов модел сокоизтисквачка, тъй като е най-ефективна и най-лесна за поддържане спрямо други модели с един вал. Живите ензими, запазени в сока приготвен със Sana ще ви доставят ежедневно вкусната доза жизненост за вашето тяло. Бъдете перфектни, като се снабдите с последната технология при сокоизтисквачките.

Характеристики

  • бавна скорост на пресоване - 70 об./мин.
  • широк отвор за продукти (по-широк от всяка друга пресоваща фреш машина)
  • безопасни материали - без бисфеноли (BPA-free)
  • стъклена каничка за сок
  • кана за пулпа от неръждаема стомана
  • допълнителна цедка с по-едри отвори за повече пула в сока
  • приставки за формиране на спагети и гризини
  • подходяща за сок от цитруси, ябълки, кореноплодни, зеленолистни зеленчуци, грозде ...
  • 36 месеца гаранция на мотора и частите
  • цвят - хром метален

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2019 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies