Меню продукти
_________________538880aea1a98.jpg
glaslife_met_inhoud.jpg
GLR04SN_01_lrg.png
logo.jpg
GLR045n-large.jpg

GlasLife - Стъклени съдове

Цена:
85,00 лв
Не е наличен
85 BGN
Код на продукта: GL4
Заяви

Описание

За перфектно съхранение

Съхранявайте храните и продуктите си с GlasLife - херметически затворени стъклени съдове за съхранение на храна. Капаците на контейнерите GlasLife се отличават с уникален херметичен силиконов пръстен, който затваря плътно капака и пречи на въздуха да влиза в съда по време на съхранението на храните. Това позволява храната да остане свежа по-дълго, ако е течна, спира капенето и разливането, а миризмите остават далече от вашата храна. С GlasLife може да съхранявате супи, салати, месо, плодове и ароматни билки и подправки, както и отлично запазва изсушените продукти цял сезон. Да останат свежи храните ви никога не е било по-лесно! 

GlasLife контейнери са предназначени за ежедневна употреба и са изработени от чисто, масивно и закалено стъкло, което е лек, но все пак здрав и издръжлив материал. Стъклото е прозрачно и позволява лесно да видите какво се съхранява в съда, което прави организацията по-лесна и приготвянето на храната по-бързо. Освен това, капаците съдовете за съхранение GlasLife са BPA-free - от пластмаса, безвредна за хранителни продукти.

Впечатляващия дизайн на GlasLife квадрат спестява ценно място в хладилника или шкафа и се събират един в друг, когато не ги ползвате. GlasLife също са идеални за транспортиране, а какво ще кажете да сервирате на гостите си направо в тях, предварително направените ястия. 

Характеристики

Размери:  
0,5L - 12.5 x 12.5 см
1,0L - 16    x 16 см
1,9L - 19    x 19 см
3,3L - 22    x 22 см

Удобни - съдовете GlasLife спокойно влизат един в друг с техните капаци прикрепени за оптимално удобство и организация в кухнята.
Устойчиви - GlasLife са изработени от устойчиво на надраскване, масивно, закалено стъкло, което е леко, но все пак здраво и издръжливо. Подходящи са за съхранение във фризер, за ползване в микровълнова печка и за миене в миялна машина. 
Сигурни, безопасни - Закопчалките, силиконовото уплътнение и капака на GlasLife са изработени от BPA-free материали.

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies