Меню продукти
Healthy Juicerръчна сокоизстисквачка
Healthy Juicer ръчна сокоизстисквачка
Healthy Juicer ръчна сокоизстисквачка
Healthy Juicer ръчна сокоизстисквачка

Healthy Juicer GP27 - ръчна сокоизтисквачка, сребриста

Цена:
179,00 лв
Не е наличен
179 BGN
Код на продукта: HJ-GP27s
Заяви

Описание

Икономична и за сметка на това ефективна

Ръчната сокоизтисквачка Healthy Juicer от марка Lexen® е онова малко чудо, което ще ви трябва, когато започвате да си приготвяте зелени здравословни сокове. Повечето части са пластмасови, изработени от здравия материал Lexan, a само онези, които поемат най-голям натиск са метални. С малката, преносима, лека и адаптивна за всякакви условия сокоизтисквачка ще поддържате Вашата здравословна диета където и да сте. Тя се закрепя към кухненския плот чрез вакуум или допълнителна стяга към всяка плоскост. 

Healthy juicer е одобрена и се препоръчва от Здравния институт Хипократ, който е основан 1956г. в САЩ. Здравния институт препоръчва приготвянето и консумирането на зелени сокове, богати на хлорофил, при борба с редица болести. Като растения най-богати на хлорофил се споменават младите пшеничени стръкове, магданоза, спанака и други. Причината да се препоръчва използването на Healthy juicer е, че е достъпен, лесен за използване от всеки, ефективен и не на последно място лесен за измиване. Уреда се разглобява и мие под течаща вода за няколко минути. 

Healthy juicer e най-малката сокоизтисквачка заради липсата на електрически мотор, но тя на практика ползва вала, фунията и цедката от електрическия модел на производителя. Уникалната технология на смачкване, пресоване и изцеждане позволява да се извади всяка капка сок от иначе трудните за изцеждане зеленолистни растения. Опитите да се цеди сок с центрофуга са незадоволителни, докато с Healthy juicer отпадъка е почти сух, сока не е с пяна и най-важното продуктите не са подложени на загряване от настъргването.

Характеристики
  • цвят - сребрист
  • препоръчваме за: кълнове, листни зеленчуци, житна трева, меки и средно твърди плодове
  • лесно почистване и сглобяване
  • изключително здрав поликарбонат
  • тегло: 0.9 кг
  • размери: 19 х 10.8 х 21.6 см
  • гаранция 12 месеца

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies