Меню продукти
Catler BL-8011 - блендерCatler BL-8011 - блендер
Catler buttons
Catler blender
Catler cap
Catler set

Блендер SAGE SBL620

Цена:
615,00 лв
570,00 лв
Не е наличен
570.00000 BGN
Код на продукта: SBL620
Заяви

Описание

SAGE домашен блендер

Блендер SAGE - мощен и здрав, идеален за дома или офиса. Модел SBL620 е част от професионалната серия на SAGE. Електронен контрол на скоростта дава възможност за промяна на скоростта по време на процеса. Този блендер се предлага с две предварителни програми - "SMOOTHIE" за приготвяне на пюре и "CRUSH ICE" за разбиване на лед. Висококачествените материали и силния мотор правят този модел перфектния блендер.

Уникалният дизайн на 1,5 литрова кана с двойни ребра и Kinetix система на остриетата гарантира, че всички съставки ще са постоянно в движение по време на процеса на смилане. Храната се прекарва през лопатките, по стените на каната, след това се смесва обратно чрез лопатките в едно непрекъснато кръгово движение, което гарантира напълно смлени продукти. Тайната на Kinetix системата от остриета е, че патентованите допълнителни широки остриета се извиват по контура на дъното на каната и така храната никога не може да заседне или да избяга от високата скорост на остриета.

Тъй като всяка от любимите Ви храни трябва да има правилната консистенция, електронният блендер SBL620 осигурява пет различни скорости за мелене и допълнително импулсна функция. Използвайте ниските скорости (1-3 - Mix, Chop и Blend) за напитки или коктейли и емулсии като майонеза, дресинги, маринати и храни, които изискват разбъркване докато само се комбинират. Използвайте високите скорости (4-5 - Puree и Liquify) за пюриране на супи и аериране на течности.
 
Характеристики
  • Цвят - хром
  • Мощност: 1100 W
  • Oбороти в минута: 4 220 - 10 150
  • Тегло: 5,2 кг
  • Размери: 165 x 204 x 425 mm
  • Гаранция 2 години

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2020 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies