Меню продукти

Соден хляб от лимец



  • 3 ч.ч. прясно смляно пълнозърнесто брашно от лимец
  • 1 кисело мляко
  • 1 ч.л. сода бикарбонат
  • 1 ч.л. оцет
  • 2 яйца
  • 1 с.л. олио
  • 2 с. л. белен сусам
  • 2 с.л просо
  • 2 с.л. ленено семе
  • 1 ч.л. сол

Начин на приготвяне:

  1. В купа се смесват киселото мляко, содата и оцетът.
  2. След като сместа шупне се прибавят и останалите продукти.
  3. Обърква се добре докато се получи тесто като за кекс.
  4. Изсипва се във формичка и се пече 45 мин на 200®С в предварително загрята фурна.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2019 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies