Меню продукти

Ананасово-зеленчуков коктейлВлез във форма за лятото!

Искате да привличате мъжките погледи и този сезон? Направете тялото си неустоимо, като му придадете желаните форми. Тази рецепта ще ви помогне по-бързо да намалите обиколката на талията и да влезете във форма за лятото.

Необходими продукти

1 стъбло целина

1 средно голяма краставица

1 ч.ч. нарязан магданоз (25-30 гр)

3 резена пресен ананас (около 200гр)

Начин на приготвяне

Измийте зеленчуците, обелете парчетата ананас. Сложете всички продукти в блендер и блендирайте до получаване на еднородна консистенция.

Изпийте ананасово-зеленчуковия коктейл до 15 минути след приготвянето му, за да не загуби полезните си свойства. Най-добре сутрин и задължително на гладно.

Ако съчетаете тази напитка със спорт и балансирано хранене, след една седмица ще усетите резултат.

Къде се крие тайната на този коктейл?

Целина – нискокалоричен продукт / в 100гр. се съдържат само 16 ккал/. Фибрите, които съдържа набъбват в стомаха и създават усещане за ситост. Увеличаването на количеството фибри е важно в процеса на редуциране на теглото.

Също както и целината, краставицата е нискокалоричен продукт и съдържа фибри /1,6гр на 100гр продукт/. Съдържа 95% вода, което допринася за попълването на необходимата дневна доза от течности.

Магданозът има придимство по съдържание на фибри в сравнение с първите два продукта /3,3 гр. на 100гр.продукт/. Притежава меко диуретично действие.

Ефектът, свързан със свойствата на ананаса, подпомагащи загубата на килограми, се обяснява с това, че плодът съдържа бромелаин (бромелин) - уникален ензим, който допринася за разпадането на сложните липиди. В 100 гр. ананас се съдържа 1 гр фибри и 50 ккал. И значително подобрява вкуса на коктейла.

При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2022 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies