Меню продукти
Sana Supreme 727 бавнопресоваща сокоизстисквачкаSana Supreme 727
Sana Supreme 727 бавнопресоваща сокоизстисквачка
Sana Supreme 727 бавнопресоваща сокоизстисквачка
Sana Supreme 727 висок клас сокоизстисквачка с един вал
Sana Supreme 727 бавнопресоваща сокоизстисквачка
Sana Supreme 727 бавнопресоваща сокоизстисквачка
Sana Supreme 727 бавнопресоваща сокоизстисквачка
Двоен улей за подаване на родукти при Sana Supreme 727
Sana Supreme 727 бавнопресоваща сокоизстисквачка
Sana Supreme 727 бавнопресоваща сокоизстисквачка
Sana Supreme 727 бавнопресоваща сокоизстисквачка
Sana Supreme 727 с преса за масла
Sana 727 контейнер за сок и пулпа - премиум качество и стил

Sana Supreme 727 пресоваща сокоистисквачка

Цена:
1370,00 лв
В наличност
1370 BGN
Код на продукта: S727
Количество:
Цвят:

Описание

Sana Supreme 727 - нова, модерна, многофункционална, превъзходна!  

По създаването на новия модел на Sana се е работило повече от 3 години. Целта на Sana Supreme е да комбинира най-добрите характеристики на хоризонтални и вертикални сокоизстисквачки в един нов дизайн. Sana Supreme съчетава качество, компактен дизайн на вертикална сокоизстисквачка с гъвкавостта и функционалността на хоризонтална сокоизстисквачка.
Превъзходната Sana Supreme не само се представя по-добре от всяка друга сокоизстисквачка (дава повече и по-добър сок), но и изглежда различно и същевремено елегантно на кухненския плот. Наклонената цилиндрична форма е компактна, а с контрастната хромирана лента за акцент се придават модерен и изчистен вид. В комбинация със заострени нагоре линии на контейнера за пулпа от неръждаема стомана, това е един уред, който няма да искате да приберете в шкафа.
Не са пестени никакви разходи при дизайна и изработката на Sana 727. В конструкцията й са използвани само най-добрите материали.

Повече сок в непрекънат режим на работа!

Ако искате да правите големи количества сок - например вкъщи, в ресторант или фреш бар - със Sana Juicer 727 това вече е възможно. Този модел е снабден с безчетков индустриален двигател, той може да работи 24 часа без прекъсване, като произвежда литри прясно изцеден сок. Макар и олекотен, новият тип двигател е мощен, икономичен и много издръжлив. Производителят осигурява 10-годиша гаранция за двигателя. 

Нова система за изцеждане

Камерата за сокове е преработена с нова система за изхвърляне на целулозата. Добавено е въртящо се острие на върха на шнека, точно зад капачката на барабана, за да получим пълно изстискване на сок преди изхвърлянето на пулпата. Цедките и при Sana 727 са две - отново една с малки отвори за плътен и гладък сок и втората, с по-големи дупчици за сок с частици от продуктите. Новото при цедките е, че те са усилени и са с предварителен филтър отново изработен от неръждаема стонама за перфектна хигиена. Плътната приставка, с която се приготвят пюрета, пастети от ядки, плодови сорбета и смеси за барчета, е отново включена в комплекта на този супер-модел.

Система за бързо разглобяване и сглобяване

Системата за заключване на комплекта за сокове към мотора е подобрена: работи само с един бутон и се отделя с една ръка, което улеснява прикрепването и отделянето на барабана. Натискате бутона и завъртате на дясно, за да отделите комплекта. 

Антикапкова система

За първи път е добавена тапичка на изхода за сок при хоризонтален модел сокоизстисквачка. Капачката се държи отворена по време на изцеждане на сока, но може да бъде затворена когато приключите работа, за да се предотврати капенето на сок по работния плот, когато извадите чашата със сок или отделите барабана за почистване. Освен това може да се държи затворена по време на изплакване, за да може барабанът да се напълни по-лесно с вода, което прави почистването още по-лесно.

Двоен улей за продукти

За отвора за продукти са взаимствани най-добрите идеи от вертикалните сокоизстисквачки и са приспособени за Sana Supreme. Резултатът е двоен улей със стандартен отвор за твърдите корени и стръкове зеленчуци, плюс дълбока фуния за лесно подаване на по-дребни продукти или листни зеленчуци.

Премиум аксесоари

В комплекта на Sana 727 Supreme са вложени само най-добрите аксесоари, затова се партнира с най-старата фабрика за стъкло в Бохемия, за да се произведе кристална стъклена чаша, която да пасне идеално под сокоизстисквачката. Всяка чаша е ръчно изработена в стъкларския завод Novosad и Син. С капацитет от 500 ml и гравиран с логото на Sana Supreme, този тежък бохемски кристал е красив сам по себе си. Контейнерът за целулоза е от неръждаема стомана и с нов дизайн, който перфектно допълва модерната визия на сокоизстисквачката, а големият капацитет означава по-рядко и по-лесно изпразване. Неръждаемата стомана е идеална за тези, които обичат да използват пулпата си за кекс, крекери и супи.

Многофункционална

Освен стандарно изцеждане на сок, с новата сокоизстисквачка Sana 727 може да приготвяте ядкови млека, сорбе, сладолед, бебешки пюрета, ядкова паста. При Sana 727 отново имаме възможност за обръщане на посоката на въртене на шнека (reverse функция), но инженерите сега са я направили автонатична. Това означава, че когато машината се претовари от прекалено твърд продукт или от огромно количество пулпа за изхвърляне, тя ще направи движение в обратна посока за 2 секунди, след което ще продължи. Автоматичният обратен ход пази мотора и улеснява обработката на трудни за изцеждане продукти.
Досега стремежът на производителите на пресоващи сокоизстисквачки беше да намалят възможно най-много оборотите на пресоващия вал, за да се постигне същинско пресоване с най-малко окисление и разпенване на сока. Но този стремеж доведе до прекалено бавно цедене на сок от някои продукти, които могат да се изцедят доста по-бързо. При Sana Supreme имаме революционно ново решение относно скоростта на въртене на шнека. Инженерното решение става възможно благодарение на новият тип двигател и Sana 727 вече може да работи на 4 различни скорости - 40, 65, 90 и 120 оборота. Какво по добро от това да имате и бърза и бавна студено-пресоваща сокоизстисквачка?!
Също така можете да закупите допълнително Sana приставка за масла, с която Sana Supreme се превръща в екстрактор за студено-пресовано масло. Подобно на сокоизстисквачките Sana 606 и Sana 707, новата Sana Supreme 727 може да използва Sana приставка за масла за извличане на студено-пресовани масла, като например прясно ленено масло или тиквено. Направете прясно студено пресовано масло у дома от най-различни семена! Високоскоростният мотор на 727 прави пресоването на маслото още по-бързо и лесно.

Характеристики

Производител: Sana Products
Модел: Sana Supreme 727
В комплекта са включени: ситна и едра цедка за сок, плътна приставка, четка за почистване, бутало, кристална чаша за сок, съд от неръждаема стомана за пулпа
Технология: пресоване с един шнек
Функция автоматичен заден ход (reverse)
Мотор: безчетков BLDC
Четири скорости:

  • Скорост 1 = 40 об / мин. за влакнести продукти с много фибри за изхвърляне, твърди кореноплодни
  • Скорост 2 = 65 об / мин. за меки продукти, когато не искаме да има много пяна в сока, за извличане на масла.
  • Скорост 3 = 90 об / мин. за продукти с повече сок, например, грозде, портокали и други цитруси, извличане на масла, след като приставката е достигнала работна температура.
  • Скорост 4 = 120 об / мин. за бързо приготвяне на сокове (пример: диня, помело) 

Консумирана мощност: само 150 W !
Тегло: 5 кг
Цвят: черен мат или червен 
Размери: 198 x 379 x 390 мм
Гаранция: 10 години за мотора и 5 години за всички останали части при домашно ползване; 1 година за професионална употреба
Производство: Южна Корея


Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2023 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies