Меню продукти
ПРОМОЦИЯ: Sana 868 с подарък приставка за цитрусиСокоизстисквачка Sana с голям отвор за продукти
Сокоизстисквачка Sana с голям отвор за продукти
Бавнопресоваща сокоизстисквачка Sana 868
sana-868--sokoizstiskvachka
Сокоизстисквачка Sana с голям отвор за продукти
Контейнер за сок и пулпа
Приставки за сок, смути и десерти

Sana 868 сокоизстисквачка с голям отвор

Цена:
1030,00 лв
В наличност
1030 BGN
Код на продукта: S868
Количество:
Цвят:

Описание

Промо до 31.08.2024 - подарък Приставка за цитрусиSANA 868 - съвършена до последния детайл!  


Проектирана за бързо и лесно изстискване на сок, Sana 868 разполага с най-широкия отвор за продукти сред бавно пресоващите сокоизстисквачки. Подкрепена от двигател с висок въртящ момент и подсилена камера за изцеждане, Sana 868 Ви позволява да прекарвате по-малко време в рязане на плодове и зеленчуци и повече в наслада на здравословни сокове. Четирите различни приставки я правят най-универсалната вертикална сокоизстисквачка, която предлагаме.

Сокоизстисквачка Sana 868 е с най-голям отвор за продукти предлагана досега

Често ни питат: "Защо отворa за продуктa на сокоизстисквачката не са по-широки?" Отговорът е правилата за безопасност. По закон сокоизстисквачките могат да имат определен размер на отвора, за да предпазят малките деца от бъркане в сокоизстисквачката. Така че едно от предизвикателствата при изцеждането на сок е нарязването на продуктите на достатъчно малки парчета, за да се пъхнат в захранващата тръба. Sana 868 решава този проблем с патентована система на капака, която не позволява на любопитните детски ръце да бръкнат в сокоизстисквачката, като същевременно е достатъчно широка, за да побере големи парчета или цели плодове и зеленчуци. Сега можете да поставите големи парчета ябълки, големи шепи листни зеленчуци, дори цели портокали. В захранващата тръба е интегриран кръгъл отвор за директно подаване на стръкове целина, по-малки моркови и други по-дребни продукти.

Изцеждане на сок от ново поколение

Новата камера за изцеждане на сок е проектирана за максимален добив и лесно почистване. Мощният мотор работи тихо и задвижва шнека с 50 оборота в минута, което позволява студено пресоване на най-много сок от различни продукти. Широкият изход за целулоза е отворен в горната част за лесно почистване, а специална четка за почистване се захваща върху цедката за изстискване, за да отстрани бързо всички влакънца подаващи се през дупчиците.

Четири приставки за максимална гъвкавост

Повечето вертикални сокоизстисквачки включват само една или две цедки. Sana 868 включва четири различни приставки, което я прави нещо повече от сокоизстисквачка.

  • Сито за фин и гладък сок: Използва се за получаване на най-висок добив на сок от повечето плодове и зеленчуци. Стотици микроперфорации в цедка от неръждаема стомана осигуряват оптимално количество натиск за най-добро качество на сока.
  • Сито за сок с пулпа: Някои по-меки плодове като ананас, горски плодове и меки ябълки могат да се задръстят в сито за изцеждане на фин сок. Едрото сито има по-големи отвори за по-малко налягане и по-плавно изцеждане на по-меките плодове.
  • Приставка за смути: Превръща сокоизстисквачката в нискоскоростен блендер за смути. Приставката изцежда продукта и след това смесва пулпата със сока. Блендерите работят с около 20 000 оборота в минута, насищат с въздух напитката и създават пяна, като резултат се стига до окисление и загуба на хранителни вещества. Sana 868 работи само с 50 оборота в минута, създавайки най-хранителното смути, което някога сте опитвали.  
  • Приставка за сорбе: Sana 868 се превръща в машина за замразени десерти с плътната приставка. Като използвате леко „отпуснати“ замразени плодове, можете да направите голямо разнообразие от замразени лакомства. Направете гладко прасковено сорбе със замразени праскови. Обработете горски плодове или направете здравословен сладолед за десерт, като смесите замразени банани с горски плодове, манго, тропически плодове и др. Не се обработват продукти извадени директно от фризера!

Приставка за цитруси  (може да се закупи допълнително - 82 лв.)

Със Sana 868 можете да правите сок от всякакви цитрусови плодове. Но ако искате да направите портокалов сок бързо, без да белите кората на плода, приставката за цитруси е удобен за целта аксесоар. Поставяйки приставка върху основата на мотора,  вашата Sana EUJ-868 се превръща в мощна цитруспреса. Само разрежете плода наполовина и поставете върху въртящият се конус притискайки с ръка. Прясно изцеденият сок за секунди ще напълни чашата ви, а най-хубавото е, че не се налага да почиствате цялата сокоизстисквачка, просто изплакнете приставката под течаща вода.

Характеристики

Производител: Sana

Продукт: бавно пресоваща сокоизстисквачка

Модел: Sana 868

Цвят:  черен, червен (моля, изберете от падащото меню)

Обороти: 50 об./мин

Мощност на мотора: 240 вата

Отвор за продукти: 82 мм

Размери: 18 х 25 х 46 см

Тегло: 7 кг

Гаранция (мотор/части): 10/5 години

Страна на производство: Южна Корея

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies