Меню продукти
Hurom_first generation masticating juicerHurom пресоваща сокоистисквачка, първо поколение
Hurom parts.jpg
product03_he_dbc04_img06.jpg
product03_he_dbc04_img01.jpg
Hurom ivory.jpg

Hurom - вертикална пресоваща фрешмашина, слонова кост

Цена:
660,00 лв
480,00 лв
Не е наличен
480.00000 BGN
Код на продукта: HU-500sk
Заяви

Описание

Революционен скок при изцеждането на сокове

/последна бройка от витрина/

Hurom HU-500 е новият модел сокозстисквачки или по-точно машина за фреш, който за разлика от класическите модели с един вал, използва патентования вертикален шнек с много по-лесно захапване. Бавната дъвчеща сокоизтисквачка Hurom е специално предназначена за онези от нас, който мислят сериозно да изцеждат сок и възнамеряват да експериментират с всякакви суровини като листни зеленчуци, билки, твърди кореноплодни или трудни за изцеждане плодове като нара. Машината е снабдена със защита, така че ако бъде препълнена с прекомерно количество твърди храни, двигателят автоматично се изключва. Ако това се случи, просто превключете на обратен ход за няколко секунди и после продължете (блокиране може да се случи само с твърди кореноплодни зеленчуци).

Hurom 500 има две основни подобрения спрямо предхождащите пресоващи машини. Първо, Hurom 500 филтрира по-прецизно суровините и полученият сок е по-гладък с доста по-малко едри частици. Онези от Вас, които искат наистина фин сок, трябва да пускат по-бавно, едно по едно парченцата, плодове и зеленчуци за обработка и така машината ще прави перфектно гладък и плътен сок. Второ, отвора за изтичане на сока вече има тапичка, която играе важна роля. С нейна помощ ще направите хомогенен сок от няколко плода или ще отлеете направо в чаша точно необходимото количество сок. Дори не е нужно да подлагате допълнителна тавичка под отвора - няма да капе сок след като сте затворили с тапичката. И накрая когато почистваме с кана вода, изсипана отгоре, може да затворите отново тапичката, като така ще се изплакнат по-добре вътрешните части на машината. 

Въпреки че фреш машината Hurom обработва суровините по-бързо в сравнение с други машини с един вал, тя принадлежи към категорията на бавните, с ниски обороти сокоизстисквачки (75 оборота в минута), които не произвеждат топлина и не вкарват прекомерно количество въздух в сока, за да започне окисляването. Благодарение на ниските обороти сока се запазва по-дълго свеж и съдържа повече ензими и витамини. Hurom HU-500 е следващото поколение сокоизстисквачка, което запазва повече витамини и антиоксиданти, използвайки патентована от Hurom система за бавно изстискване (Slow Squeezing System). Бавната, пресоваща сокоизтисквачка ще позволи на вас и вашето семейство да се насладите на по-свеж, по-ароматен и по-хранителен сок всеки ден.

Включени аксесоари
 • кана за сок
 • контейнер за пулпа
 • цедка за фино изцеждане (от материал Ultem®)
 • цедка за по-грубо изцеждане, с по-големи отвори
 • четка за почистване
 • цедка за допълнително прецеждане
 • упътване на Български език
Характеристики
 • Цвят - слонова кост (ivory)
 • Мощност 150W, с редуктор за многократно усилване на мощността, еквивалент на 2 конски сили!!!
 • Скорост на въртене: 75 об./мин.
 • Тегло: 6,2 кг
 • Размери: 41 х 23 х 16 см
 • Гаранция 2 години
 • Произход: Корея

Коментар

Коментари на клиенти:

Петък, 04 Октомври 2013
Сокоизтисквачката освен че е много красива, но и се държи много прилично и дава всичко от себе си. Беше ми приятно да я закупя точно от Вас.
Павлина Стойчева
Вторник, 05 Март 2013
След седмица ползване мога да кажа че уреда задоволи очакванията ми към него. Ако обичате да си правите пресни сокове или имате деца тази машина е най доброто като съотношение качество/цена. Аз я ползвам и за сварени домати от буркан стават добра основа за супа , пица и спагети.Относно цената от 660 лева - тази е най добрата в Европа която намерих.Гаранцията е 5 години, давана от производителя което гарантира качество. Моята е изработена в Южна Корея. Единствено ме притеснява че не успях да си регистрирам уреда за гаранция на сайта на Hurom. Надявам се това да се оправи в бъдеще, предполагам че все още вноса на тази марка е в ранен стадий.Избора ми беше информиран, основан на доста четене и клипчета изгледани в youtube, но може би тази машина да не е за вас, тогава и все пак ако не разбирате посъветвайте се с продавачите във фирмата те са доста добре осведомени и могат да ви дадат съвет коя машина и какъв модел да си купитеС три думи: много доволен клиент 05.03.2013: Вече съм регистриран. Става ето тук http://www.freshmarket.bg/guarantee.html
Radoslav Vasilev
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies