Меню продукти
Вино и гурме комплектВино и гурме комплект
Тапа за вино с вакуумен клапан
Работа с вакуумната тапа за вино и помпа
V-образно ренде
Резени плод с желаната дебелина
V-образно ренде с изключително остри ножове

Вино и гурме комплект

Цена:
64,30 лв
55,00 лв
В наличност
55.00000 BGN
Код на продукта: Komp9
Количество:

Описание

С ЕДНА БУТИЛКА ВИНО - ПОВЕЧЕ РОМАНТИЧНИ ВЕЧЕРИ  

Вакуумното съхранение удължава срока на годност на храната до 4 пъти


След отваряне на оригиналната тапа на виното, затворете бутилката с вакуумна запушалка. Изтеглете въздуха и намалете количеството кислород в контакт с напитката. Процесът на окисление е по-бавен и виното запазва качествата си до следващата употреба. Съхранявайте в хладилник.

ОПИСАНИЕ

Вакуумните тапи за вино с гастро вакуум са чудесни за използване във винарни, барове, ресторанти, в бита и други места, където се консумира бутилирано вино. Погрижете се всеки гост да опита най-доброто вино, независимо дали го сипвате от току-що отворена бутилка или от бутилка, затворена с вакуумна запушалка.

Комплектът е подходящ дори за прясно изцедени натурални сокове, които ще се развалят бързо под въздействието на кислорода. Използвайте стъклена бутилка с подходящ размер на гърлото.

ИЗПОЛЗВАНЕ

Използването на вакуумни тапи е лесно и ефективно. Изпомпайте въздуха от бутилката и направете вакуум, за да сведете до минимум процеса на окисляване.

 • Отворете бутилката, като натиснете клапана на запушалката отстрани или като го повдигнете нагоре.
 • След като налеете чаша вино, поставете вакуумната запушалка върху бутилката.
 • Изпомпайте въздуха от бутилката с помощта на включената в комплекта ръчна вакуумна помпа. 
 • Бутилката е затворена, виното е съхранено безопасно във вакуум.

За да отворите бутилката отново натиснете клапана на запушалката. Ще чуете въздушния поток. Свалете запушалката и отворете бутилката. Можете да затваряте с вакуум бутилката толкова пъти, колкото искате. В комплекта е включена ръчна помпа Status.

Професионално рязане в домашната кухня 

Имате ли проблеми с 
равномерното  нарязване на колбаси, луканки, филета или тънки резени плодове и зеленчуци? Смятате ли, че е невъзможно да приготвите привлекателно, красиво нарязано плато за вашите гости? Може ли зелето за вашата салата да бъде нарязано още по-тънко?

Предлагаме Ви V-образно ренде, което е нещо повече от отлична машина за нарязване на зеленчуци. Това е задължителен аксесоар за всяка кухня. Използвайте го за бързо нарязване на салати и мезета. Ще нарежете филе, кашкавал, лук, както и някои видове хляб с желаната дебелина само с няколко движения. 

Status V-Shape Slicer е най-доброто ренде за зеленчуци, защото:

 • разполага с опция за точно задаване на дебелината на среза, варираща от тънка хартия до 6 милиметра. Улеснява приготвянето на салати, студени плата, различни зеленчуци и плодове, просто задайте желаната дебелина;
 • поради V-образното си острие и перфектно паралелно плъзгане на горния компонент, резените се нарязват равномерно. Изработването на прецизни декорации и привлекателни студени плата не може да бъде по-просто;
 • разполага с удобен държач, който улеснява нарязването на кръгли хранителни продукти;
 • държачът Ви позволява да използвате продуктите докрай, тъй като ги притиска към острието вместо Вас, като пази пръстите Ви в безопасност;
 • това ще направи приготвянето на храната по-бързо и лесно отсега нататък, независимо дали сте абсолютно начинаещ в кухнята или готвите ежедневно;
 • разполага с функция за безопасно заключване по време на миене или при съхранение. Можете свободно да го съхранявате и в най-долното чекмедже, защото няма опасност децата да се порежат;
 • острието за нарязване е направено от неръждаема стомана, което означава, че няма да корозира. Пластмасовите компоненти са изработени от ABS пластмаса.

Поддръжка на V-Shape уреда за рязане

След всяка употреба измивайте под топла течаща вода с четка или гъба. Препоръчваме  да не миете в съдомиялната машина, за да запазите качеството на острието.

Лесно регулиране на дебелината на нарязване

Дебелината на нарязване се регулира чрез завъртане на диска в долната част на ножа. По същият начин го заключвате за по-безопасно почистване и съхранение.

Характеристики

Тегло: 554 g

Размер: 105 × 135 × 360 мм

Цвят: бял

Произведено в: Словения

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies