Меню продукти
6 бр. вакуумни капаци в комплект с помпа StatusВакуумни капаци комплект с помпа Status
Вакуумни капаци комплект с помпа Status
Вакуумни капаци различен размер пасват на всеки съд с гладък ръб
С вакуумни капаци консервите траят по-дълго след отваряне
Ръчна помпа Status

Вакуумни капаци 6бр. + помпа Status

Цена:
47,50 лв
41,80 лв
В наличност
41.80000 BGN
Код на продукта: Komp7
Количество:

Описание

НАЙ-ЛЕСНИЯТ НАЧИН ДА СЪХРАНИТЕ ЗА ПО-ДЪЛГО ВАШИЯ ПРЯСНО ИЗЦЕДЕН СОК  
 
Универсалният вакуумен капак с диаметър 6 см е идеален за вакуумно запечатване на остатъка от бебешка храна в оригиналното бурканче или за съхранение на домашно приготвен сок в бутилки с широко гърло. Поставянето под вакуум предотвратява окисляването, което е причина за разваляне на храната и загуба на хранителна стойност.
Най-малкият ни вакуумен капак с диаметър 6 сантиметра ще вакуумира чаши, бутилки и други контейнери с отвори с диаметър от 2,5 до 5 сантиметра. Той е идеален за шишета от сок и малки стъклени буркани, като тези, в които се продава бебешката храна, конфитюр или по-малки опаковки от кисели зеленчуци - каперси, маслини. Вакуумът значително забавя развалянето на храната, но не може да го предотврати напълно, затова съхранявайте вакуумираните си храни в хладилника.

Съвършено! Свежестта и срока на годност на храните се удължават! 

ИЛИ ИМАТЕ БЕБЕ И ТЪРСИТЕ НАЧИН ДА СЪХРАНИТЕ БЕБЕШКАТА ХРАНА  

Вакуумните капаци на STATUS ви позволяват да превърнете обикновен буркан в практичен съд за вакуумно съхранение.

Вакуумните капаци са подходящи за затваряне на контейнери, купи, кани, метални или неръждаеми съдове за готвене, пластмасови, стъклени или керамични съдове , както и стъклени буркани.

Тези капаци са идеалният начин да започнете да съхранявате храната си във вакуум, без да инвестиране много средства във вакуумираща машина и вакуумни контейнери за съхранение. Тъй като капачките могат да се използват с контейнери и буркани, които вече имате.

Универсалните вакуумни капаци ви позволяват да вакуумирате и съхранявате храната си в най-различни съдове, затваряйки съда с подходящия размер вакуумен капак. Вакуумните капаци са незаменими във всяка кухня. Предназначени са за естествено съхранение на храната и удължаване на срока на годност на суровата и варена храна, без да се губи качеството. Капакът Status e отлично решение за всеки, който иска да съхранява храната си във вакуум, но не желае да купува нови контейнери.

УПОТРЕБА

Важно: Ръбът на контейнера трябва да бъде гладък, което означава, че не трябва да има никакви повреди, като например метални остри извивки, вдлъбнатини, скоби на капачката или други повреди / декорации.

Необходимо е да се използва вакуумна помпа Status за създаване на вакуум. Изпомпайте въздуха за секунди. Просто поставете помпата в средата на капака, няколко напомпвания и храната е херметически затворена.

Вакуум капак 6 cm е подходящ за съдове с диаметър от 2.5 до 5 см. Идеален за шишета от сок и малки стъклени буркани, като тези, в които се продава бебешката храна, конфитюр или по-малки опаковки от кисели зеленчуци - каперси, маслини.
Вакуум капак 8,2 сm 
е подходящ за буркани, чаши, консервни кутии и съдове с вътрешен диаметър 4 и 7,5 cm.
Вакуум капак 13,5 cm e подходящ за контейнери, купи, тенекиени кутии, чаши, съдове за готвене от метал и неръждаема стомана, пластмасови, стъклени или керамични съдове и стъклени буркани с вътрешен диаметър между 6 и 12 cm

За многократна употреба! Комплектът съдържа 3бр. капак 8.2см, 2бр. капак 6см., 1бр. капак 13.5см. и ръчна вакуум помпа.

Подходящ за фризер и измиване в съдомиялна машина.

ПОДДРЪЖКА

Винаги измивайте внимателно вакуумния капак под течаща вода с преперат за съдове или в съдомиялна машина, преди да се използва за първи път. Широкият силиконов пръстен от долната страна на вакуумния капак може да бъде отстранен за почистване. Върнете го след почистването обратно на мястото му.

Характеристики

Диаметър на капака:
6 см
8,2 сm
13,50 cm  
Цвят: бял

Ръчна вакуумна помпа Status

ПОДДРЪЖКА

За да се осигури безпроблемна работа на помпата, тя трябва да се почиства само с влажна кърпа. За да се осигури плавно движение, външната тръба трябва да се смаже отвътре с вазелин за хранителни цели. Не мийте помпата в съдомиялната машина.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Ръчна помпа: дължина 142 мм, диаметър 4,3 см
Материал: ABS пластмаса
Марка:  Status
Произход: Словения

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies