Меню продукти
Status вакуумен капак ф 6смВакуумен капак за малки съдове
Status вакуум капак за бутилки и малки бурканчета
Status вакуумен капак за чаши и други малки съдове
Status вакуумен капак 6см
Status вакуумни капаци за съдове с различна големина

Status вакуумен капак за бутилки

Цена:
5,00 лв
В наличност
5 BGN
Код на продукта: St6
Количество:

Описание

НАЙ-ЛЕСНИЯТ НАЧИН ДА СЪХРАНИТЕ ЗА ПО-ДЪЛГО ВАШИЯ ПРЯСНОИЗЦЕДЕН СОК
ИЛИ ИМАТЕ БЕБЕ И ТЪРСИТЕ НАЧИН ДА СЪХРАНИТЕ БЕБЕШКАТА ХРАНА   

Универсалният вакуумен капак с диаметър 6 см е идеален за вакуумно запечатване на остатъка от бебешка храна в оригиналното бурканче или за съхранение на домашно приготвен сок в бутилки с широко гърло. Поставянето под вакуум предотвратява окисляването, което е причина за разваляне на храната и загуба на хранителна стойност.
Най-малкият ни вакуумен капак с диаметър 6 сантиметра ще вакуумира чаши, бутилки и други контейнери с отвори с диаметър от 2,5 до 5 сантиметра. Той е идеален за шишета от сок и малки стъклени буркани, като тези, в които се продава бебешката храна, конфитюр или по-малки опаковки от кисели зеленчуци - каперси, маслини. Вакуумът значително забавя развалянето на храната, но не може да го предотврати напълно, затова съхранявайте вакуумираните си храни в хладилника.

Защо вакуумна опаковка?
Вакуумното съхранение удължава срока на годност на храната по естествен начин, без вредни добавки. Вакуумното запечатване предотвратява контакта с кислород, което причинява окисляване и влошава храната. Това означава по-малко храна за изхвърляне и по-високо качество на храната, която консумирате, тъй като витамините и минералите също се запазват по-добре във вакуум.

Лесен за използване с ръчна вакуумна помпа
Универсалният вакуумен капак е лесен за използване. Поставете го върху отвора на съда и с няколко издърпвания на ръчната помпа сте готови или за секунди с електрическата вакуумна помпа. Можете също да използвате функцията „Вакуумен контейнер“ на  машина за вакуумно запечатване на Status.

Лесна поддръжка и почистване на вакуумния капак
Когато е необходимо, измийте вакуумния капак на ръка със стандартни продукти за миене на съдове или в съдомиялна машина. Не използвайте груби гъби или мощни почистващи препрати, защото те могат да повредят уплътнението или клапана.

Универсални материали за вакуумни капаци
Уплътнението в долната част на капака и вентилът са силиконови, докато горната част на капака е изработена от ABS пластмаса, което гарантира, че продуктът ще издържи дълго време. Всички материали са безопасни за съхранение на храни.
 
*За да вакуумирате универсалните вакуумни капаци, се нуждаете от вакуумна помпа, която не е включена в този продукт.

Характеристики
Диаметър на капака: 6 сm
Капак - 1бр.
Цвят: бял
Производител: Status, Словения
 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies