Меню продукти
Домашен комплект за вакуумиранеДомашен комплект за вакуумиране
Домашен комплект за вакуумиране
Домашен комплект за вакуумиране
Домашен комплект за вакуумиране
Домашен комплект за вакуумиране
Домашен комплект за вакуумиране
Домашен комплект за вакуумиране

Подаръчен комплект за вакуумиране

Цена:
74,70 лв
66,60 лв
В наличност
66.60000 BGN
Код на продукта: Komp8
Количество:

Описание

За по-свежа храна, за по-дълго  

Вакуумният контейнер запазва храната до пет пъти по-дълго. Продуктите остават свежи, без да губят аромати и хранителни вещества, запазват своята текстура и външен вид.

Защо вакуумът удължава трайността?

Във вакумна среда значително се забавя развитието на плесени и бактерии. Но още по-голямо значение оказва наличието на кислород. При изтеглянето на въздуха от съда се намалява количеството на кислорода, който влиза в контакт с храната, а това предотвратява процеса на окисление. Окислението е това, което определя скоростта на разваляне на продуктите.

Изключително удобен за съхранение на различни продукти в хладилника, тъй като елиминира смесването на миризми, можете по-ефективно да използвате пространството поставяйки кутиите една върху друга.

Вакуумният съд е с модерен дизайн,  лесен за употреба, хигиеничен и удобен за ползване в или извън хладилник. На капака е разположен датчик за маркиране на датата, на която сте затворили по-дълготрайните продукти. 

Подходящ е за съхранение на плодове, зеленчуци, нарязани и подготвени за салата, сладкиши, хляб, паста и др. Можете да приготвяте маринати в съда, да съхранявате различни заготовки от храна,  да пренасяте вече приготвена храна.

Ако предпочитате изсушените плодове да останат по-меки, то можете да ги запазите, като прекратите сушенето им преди да са се втвърдили и после поставите във вакуумния съд. Комбинацията от вакуум плюс ниска температура е възможно най-доброто и здравословно съхранение на пресни плодове и зеленчуци. 

Бъдете практични, модерни и здрави!

ПОЧИСТВАНЕ

Вакуумният контейнер и капакът трябва да се почистят преди първоначална употреба. Може да се измиват с обикновен препарат за миене на съдове или в съдомиялна машина.

Вакуумните капаци на STATUS ви позволяват да превърнете обикновен буркан в практичен съд за вакуумно съхранение.

УПОТРЕБА

Важно: Ръбът на контейнера трябва да бъде гладък, което означава, че не трябва да има никакви повреди, като например метални остри извивки, вдлъбнатини, скоби на капачката или други повреди / декорации.

Необходимо е да се използва вакуумна помпа Status за създаване на вакуум. Изпомпайте въздуха за секунди. Просто поставете помпата в средата на капака, няколко напомпвания и храната е херметически затворена.

Вакуум капак 8,2 сm е подходящ за буркани, чаши, консервни кутии и съдове с вътрешен диаметър 4 и 7,5 cm.

МАТЕРИАЛИ

Контейнерите са изработени от BPA FREE материал.

Ръчна вакуумна помпа Status

ПОДДРЪЖКА

За да се осигури безпроблемна работа на помпата, тя трябва да се почиства само с влажна кърпа. За да се осигури плавно движение, външната тръба трябва да се смаже отвътре с вазелин за хранителни цели. Не мийте помпата в съдомиялната машина.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВАКУУМНА ТАПА ЗА ВИНО

Използването на вакуумни тапи е лесно и ефективно. Изпомпайте въздуха от бутилката и направете вакуум, за да сведете до минимум процеса на окисляване.

  • Отворете бутилката, като натиснете клапана на запушалката отстрани или като го повдигнете нагоре.
  • След като налеете чаша вино, поставете вакуумната запушалка върху бутилката.
  • Изпомпайте въздуха от бутилката с помощта на включената в комплекта ръчна вакуумна помпа. Може да се ползва и електрическа помпа Status BVP100.
  • Бутилката е затворена, виното е съхранено безопасно във вакуум.

За да отворите бутилката отново натиснете клапана на запушалката. Ще чуете въздушния поток. Свалете запушалката и отворете бутилката. Можете да затваряте с вакуум бутилката толкова пъти, колкото искате.

КОМПЛЕКТА ВКЛЮЧВА:

Пластмасов съд 0,8л: 15,5 x 9 x 11,4 cm
Съд 2л: 22,5 x 15,5 x 11,5 cm
Вакуумна тапа за вино
2 бр. капаци с диаметър 8.2см
Ръчна помпа: дължина 142 мм, диаметър 4,3 см
Материал: ABS пластмаса
Марка:  Status
Произход: Словения

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies