Меню продукти
Комплект вакуумни контейнери и помпа StatusКомплект вакуумни контейнери и помпа Status
Дружте помпата Status стабилно и притискайте към капака
Работа с помпа Status
3л вакуум контейнер Status
Комплект вакуумни контейнери и помпа Status

Комплект малки вакуумни контейнери и помпа Status

Цена:
87,90 лв
79,00 лв
В наличност
79.00000 BGN
Код на продукта: Komp4
Количество:

Описание

Бъдете практични, модерни и здрави!

Вакуумният контейнер запазва храната до пет пъти по-дълго. Продуктите остават свежи, без да губят аромати и хранителни вещества, запазват своята текстура и външен вид.

Защо вакуумът удължава трайността?

Във вакумна среда значително се забавя развитието на плесени и бактерии. Но още по-голямо значение оказва наличието на кислород. При изтеглянето на въздуха от съда се намалява количеството на кислорода, който влиза в контакт с храната, а това предотвратява процеса на окисление. Окислението е това, което определя скоростта на разваляне на продуктите.

Изключително удобен за съхранение на различни продукти в хладилника, тъй като елиминира смесването на миризми, можете по-ефективно да използвате пространството поставяйки кутиите една върху друга.

Вакуумният съд е с модерен дизайн, лесен за употреба, хигиеничен и удобен за ползване в или извън хладилник. На капака е разположен датчик за маркиране на датата, на която сте затворили продуктите. 

Подходящ е за съхранение на плодове, зеленчуци, нарязани и подготвени за салата, сладкиши, хляб, паста и др. Можете да приготвяте маринати в съда, да съхранявате различни заготовки от храна,  да пренасяте вече приготвена храна.

Ако предпочитате изсушените плодове да останат по-меки, то можете да ги запазите, като прекратите сушенето им преди да са се втвърдили и после поставите във вакуумния съд. Комбинацията от вакуум плюс ниска температура е възможно най-доброто и здравословно съхранение на пресни плодове и зеленчуци. 

ПОЧИСТВАНЕ

Вакуумният контейнер и капакът трябва да се почистят преди първоначална употреба. Може да се измиват с обикновен препарат за миене на съдове или в съдомиялна машина.

МАТЕРИАЛИ

Контейнерите са изработени от BPA FREE материал.

Размери на съдовете

Съд с обем 0,5л: 15 x 9 x 8,4 cm 
Съд 2л: 22,5 x 15,5 x 11,5 cm
Съд 3л: 29,5 x 18,5 x 11,5 cm

Ръчна вакуумна помпа Status

ПОДДРЪЖКА

За да се осигури безпроблемна работа на помпата, тя трябва да се почиства само с влажна кърпа. За да се осигури плавно движение, външната тръба трябва да се смаже отвътре с вазелин за хранителни цели. Не мийте помпата в съдомиялната машина.

Характеристики

Размер: дължина 142 мм, диаметър 4,3 см
Материал:  ABS пластмаса
Марка:  Status
Произход: Словения

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies