Меню продукти
практична стъргалка за езикСтъргалка за език от неръждаема стомана
практична стъргалка за език, за здраве и свеж дъх
практична стъргалка за почистване на езика
практична стъргалка за почистване на езика
практична стъргалка за почистване на езика

Стъргалка за език

Цена:
6,00 лв
Не е наличен
6 BGN
Код на продукта: TS-ss
Заяви

Описание

За здраве, хигиена и свеж дъх  

Почистването на езика е също толкова полезно и важно, колкото и миенето на зъбите. Устната хигиена включва не само почистването на зъбите, но и на езика. Затова някои модели четки за зъби имат пъпчици или набраздяване на обратната страна, което обаче не отстранява натрупалите се бактерии, а само ги разчупва.

Стъргалката за език е практична и лесна за ползване. Действа благоприятно на устната хигиена, здравето и помага дъхът да е свеж. Организмът ни отделя токсините по няколко начина - чрез дебелото черво, което също е добре да се пречиства, през кожата, през белите дробове като дишаме, през отделителната система и чрез устата. Затова сутрин езика е обложен с бледо жълтеникав налеп, който е концентрат на токсини. Ако бъдат оставени върху езика, тези токсини се поглъщат през деня и попадат обратно в тялото ни. Облагането на езика се увеличава особено, когато човек е болен и организма ни се опитва да изхвърля повече токсини.

Начин на употеба: Устата и уредът се изплакват с вода. Езикът се изплезва колкото може по-навън. Заоблената част на стъргалката се слага върху езика, а двата края се държат с ръце и се придърпва леко навън, така уреда минава по езика и събира натрупаното по него. Изплаквате и повтаряте няколко пъти.  Почистването е приятно и отнема от 30 сек. до 1 минута. Ще се учудите колко ефективна е тази стъргалка.
 
Чрез редовното почистване на езика се подобряват вкусовите усещания от храната и се премахва евентуалния мирис от устата.  

Произведено в България! Материал: сертифицирана неръждаема стомана. Тази стъргалка е практически вечна и много по-хигиенична от пластмасовите варианти.

"Ще се миете постоянно, особено често ще миете езиците си, тогава Божия мир ще бъде у вас."  Петър Дънов

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2020 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies