Меню продукти
Мелничка за сол, пипер, подправкиДомакинска мелничка за подправки
Мелничка за сол, пипер, подправки
Мелничка с керамичен механизъм
Мелничка с керамичен механизъм
Мелничка за сол, пипер, подправки

Мелничка за сол / пипер

Цена:
7,00 лв
Не е наличен
7 BGN
Код на продукта: SOL
Заяви

Описание

Керамична мелничка за сол и подправки  

Солта е универсалната подправка във всяко домакинство. С домакинската мелничка ще имате удоволствието да поръсите ястието си с точното количество сол. Мелничката има прецизен керамичен механизъм, който лесно превръща каменните солни кристали на прах. Ще Ви изненада колко фини, прахообразни кристалчета се получават с едно-две завъртания на главата на мелничката. 

За да не консумирате прекалено количество сол, е много важно кристалите да бъдат изключително фини когато поръсвате слатата или ястието си. Фино смляната сол се усеща като доста по-солена. Това се дължи на факта, че тя бързо се разтваря и стига до рецепторите ни по езика. Когато кристалчетата сол са едри ние може да погълнем повече сол от необходимото. Мелничката, която ви предлагаме е съобразена с тази ообеност и е идеално решение за Вашето домакинство. Срещали сме като препоръка, солта да се разтваря предварително във вода, след което да се ползва разтвора за овкусяване на салати и ястия. По този начин значително се подобрява усещането за соленост, а количеството поета сол намалява.

Мелничката е предназначена за многократна употреба. Тя лесно се зарежда отгоре, като развъртите болта на капачката и досипете едра сол или друга подправка. Мелничката с керамичен механизъм е предназначена за смилане на сухи и не мазни подправки, като пипер (бял или черен), едра сол, кориандър, чили и други. Този модел мелничка е удивително лесна за ползване. Дори малко дете не би се затруднило да завърти мелничката. 

Материалът, от който е направено тялото на мелничката е безцветен, прозрачен полистирол. Напълно пезвреден е за ползване при допир с храни. С прозрачно тяло на мелницата, Вие лесно следите нивото на солните кристали и ще допълните, когато е необходимо. Керамичните механизми в основата не се нуждаят от поддръжка или заточване и остават годни за ползване десетки години. 

  • подходяща за ползване в домакинства, ресторанти, закусвални и хотели
  • лесно и опростено ползване
  • точно дозиране
  • винаги под ръка в кухнята
  • безопасни материали за здравето
  • с елегантен дизайн
Размери: висичина - 18см; диаметър - 6см.

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2020 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies