Меню продукти
KYK Alkaline Water Ionizer 33000Йонизатор за алкална вода KYK 33000
Система за алкална вода KYK 33000
Устройство и елементи на KYK 33000 воден йонизатор
KYK Alkaline Water Ionizer 33000
Филтри на KYK 33000
Устройство на филтрите за воден йонизатор
Дисплей на KYK 33000 система за алкална вода
KYK Alkaline Water Ionizer 33000

Ситема за алкална вода

Цена:
2360,00 лв
В наличност
2360 BGN
Код на продукта: Kyk33K
Количество:

Описание

Йонизатор за алкална вода KYK Alkaline модел 33000 е най-надеждният сред уредите за пречистване и алкализиране на вода, признат в  САЩ, Европа и Азия!

Модел 33000 на KYK e спечелил 8 медала от международни изложения и има над 30 сертификата за качество. Изобилие от функции отличават модела от други подобни машини на пазара: 13-степенна система за филтриране, двоен последователен филтър, 7 титаниеви пластини с платинено покритие, 76 програмируеми нива на pH и ORP, 9 предварително зададени нива на pH (4 алкални, 4 киселинни и 1 неутрално), система за намаляване на шума, топлината и консумацията на енергия. Това интелигентно устройство разполага с голям LCD дисплей и тъчскрийн, система за автоматична диагностика, сензори за замърсяване на филтъра, индикатор за живота на филтрите и звукови и гласови индикатори. KYK 33000 включва всички необходими компоненти за инсталиране и експлоатация, ръководство за инструкции, безплатен предварително инсталиран комплект филтри и безплатен комплект за тестване на pH в домашни условия. Заедно с функциите си за филтриране и пречистване, KYK 33000 също така произвежда вкусна алкална питейна вода, наситена с йони, енергия и антиоксиданти.

Предимства на продукта

1. Усъвършенствана технология на електролизните плочи!
Големите титаниеви плочи с платинено покритие за електролиза ползват технология на прорезите на KYK, осигуряваща най-доброто от всички йонизатори на пазара; изключително дълъг експлоатационен период, оптимална електролиза и оптимална йонизация, без нито един от проблемите, свързани с мрежести плочи или с по-малко ефективните йонизационни възможности на плътните плочи без прорези.

2. Система за управление на захранването SMPS (Switched Mode Power Supply)
SMPS захранващите устройства осигуряват изключително стабилна мощност, премахвайки загубата на енергия и удължават продължителността на експлоатация на уреда, което се явава недостатък за старите трансформаторни системи.

3. Двойни филтри с голям капацитет
Филтърът с активен въглен осигурява чиста вода за 9000 литра, а специализираният комбиниран втори филтър премахва флуор и тежки метали от 6000 литра. Първият филтър се състои от: антибиотична мембрана, зеомичен, активен въглен с добавено сребро и филтър за утайка. Вторият филтър се състои от: антибиотична мембрана, активен въглен със сребро и гранулиран активен въглен. Усъвършенстваната система за филтриране на KYK 3300 премахва бактерии, химикали, прах, ръжда, примеси, токсини и други вредни вещества от обикновената чешмяна вода. Той също така инхибира размножаването на бактериите във водата.

И двата филтъра имат изключително дълъг живот, което намалява цената на литър за филтрирана вода. 

Резервни филтри : тук

4. Електронно контролирани сензори за живота на филтрите
Продуктът KYK проследява действителното потребление на вода, а не времето за работа на устройството, за разлика от други продукти за йонизиране на вода, което намалява разходите за консумативи при филтрация на водата.

5. Сензори за замърсяване на филтъра
Йонизаторът за алкална вода KYK непрекъснато следи чистотата на своите филтри и автоматично предлага режим за прочистване на системата. По време на режима за самопочистване екранът мига в червено и водата не е подходяща за консумация. След това автоматично уреда преминава в нормален режим и ще произведе вода с pH 8.5 или 9, в зависимост от предходния режим. Интелигентната система ще Ви уведомява и когато филтрите трябва да бъдат заменени с нови. Това се случва 50 литра преди края на живота им.

6. Девет предварително зададени нива на pH
Четири степени на алкална вода (8.5pH, 9.0pH, 9.5pH и 10.0pH), една неутрална настройка за чиста вода (само филтрирана) и четири степени за кисела вода (5.5pH, 5.0pH, 4.5pH и 4.0pH), всички с удобна сензорна система за избор, само с едно докосване.

7. 76 програмируеми нива на pH и ORP!
Йонизаторът за алкална вода KYK ви позволява да програмирате pH и ORP в комбинация, така че да персонализирате pH и ORP до ниво, което е подходящо за вас. Тази функция е от съществено значение поради широкия диапазон на качеството на чешмяната водата в различните региони. Непрограмируемите йонизатори не могат да се адаптират към местните специфики на чешмяна вода, така че те остават с базовите си настройки. Нивата на pH на непрограмируемите йонизатори могат да се отклоняват значително от нивата на pH, посочени на контролния панел на устройството. Най-просто казано, когато се използва в две различни населени места, непрограмируемият йонизатор обикновено дава на изхода две напълно различни стойности на pH при една и съща настройка, което идва от различната киселинност на водата от тръбопровода. 

8. Цветен LCD дисплей
Показва стойности на pH, нива на ORP, кодове за грешки при автоматична диагностика, действителен брой литри (живот на филтъра), оставащ на всеки филтър, дебит на водата и нива на звука.

9. Избор на pH или ORP показания на дисплея
Йонизаторът за алкална вода KYK може да показва или ORP или рН на водата, която се йонизира.

10. Система за гласова индикация
Йонизаторът за алкална вода KYK ви уведомява за всяка системна функция с гласови съобщения, звук и меки тонове - всички те имат пет нива на силата, както и опция спиране на звука.

11. Цялостна система за автоматична диагностика
Непрекъснато следи шестте вътрешни операционни системи, като гарантира, че ще бъдете незабавно известени в случай на проблем.

12. Автоматична система за почистване
Йонизаторът за алкална вода KYK автоматично активира цикъл на почистване след всяка употреба.

13. Автоматична система за източване
Автоматично цялостното почистване на системата (източване на водата), което удължава живота на системата спрямо други продукти за йонизиране на вода.

14. Автоматично управление на pH и ORP
Йонизаторът за алкална вода KYK контролира pH и ORP на вашата вода, като коригира йонизацията според съдържанието на минерали във вашата чешмяна вода. Това позволява на KYK продукта да изчисли и покаже pH и ORP на вашата вода. Никоя друга система не може да направи това.

15. Адаптери от неръждаема стомана
За разлика от пластмасовите адаптери, които се използват в други системи и са склонни към проблемни течове и последваща нужда от подмяна, продуктът KYK е снабден с приставки от неръждаема стомана за вашия кран.

16. Съвременен дизайн
Продуктът KYK лесно се вписва във всеки съвременен интериор на Вашия дом.

Характеристики

Име на продукта:  Алкален йонизатор на вода КYK 33000

Оптимален капацитет: 2 литра алкална вода/минута и 1,5 литра кисела вода/минута

Консумация на електричество: 80W (докато работи)

Максимална стойност ORP - 500 negative (- 500) mV

Размер: 340 (Д) х 340 (В) х 150 (Ш) мм

Тегло: 6 кг

Страна производител: Южна Корея

Гаранция: 2 години


Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies